04.12.2010

Forhandlerliste for Danmark - Forever Living Products

Vil du gerne i kontakt med en FLP Forever Aloe vera forhandler tættere på, hvor du bor, så kan vi hos Aloe Vera Forever DK anbefale en række selvstændige forhandlere i Danmark og Grønland.

Bemærk! Finder du ikke en forhandler i nærheden af din bopæl på forhandlerkortet, så husk at vi hos Aloe Vera Forever DK sender til hele Danmark. Levering med GLS. Fragt koster fra kr. 39,- ved bestilling i webshoppen.

Klik her for at se forhandleroversigt

Gå til Aloe Vera Forever DK webshop ved at klikke her

- eller send en email med din bestilling til info@aloevera4ever.dk

Du er også velkommen til at ringe din bestilling ind på tlf. 23 30 71 99 (sms-ordrer modtages på dette nr.).


Vi henviser pt. til Forever Living forhandlere i flg. byer i Danmark: 

JYLLAND: Lemvig, Struer, Resenstad, Vinderup, Holstebro, Aulum, Ikast, Viborg/Skals, Randers, Hobro, Aalborg/Nørresundby, Hjørring, Odder m.fl.
FYN: Svendborg, Hesselager.
SJÆLLAND: Herlev, Brøndby Strand, Roskilde.
(ring 23 30 71 99 for at få oplyst forhandler)

GRØNLAND:
Vi henviser pt. til forhandlere i flg. byer i Grønland: Maniitsoq og Nuuk (ring +45 23 30 71 99 for at få oplyst forhandler).Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. 

01.12.2010

Aloe MSM Gel - effektfuld massagegelé til led og bindevæv

Ræk ud efter Aloe MSM Gel fra Forever, når du er øm og træt i led og bindevæv.


MSM står for methylsulfonylmetan, en organisk svovlforbindelse, som findes i næsten alle levende organismer. Den findes i alle vores celler og er en nøglekomponent i bindevæv og led. Faktisk er svovl det tredje mest forekommende stof i vores krop. MSM udvindes fra bark. 

Den anden hovedingrediens i Aloe MSM Gel er ren stabiliseret Aloe Vera gel. Aloe MSM Gel kombinerer disse to stærke ingredienser med urteekstrakt og andre udvalgte ingredienser som tea tree-olie, rosmarin-, melbær- og pilebarkekstrakt for at give dig lindring når som helst. 

Aloe MSM Gel er en lugtfri, klar gel, som ikke pletter. Den påføres rigeligt på huden og masseres ind, hvor effekt ønskes, fx skuldre/nakke, ryg, lænd, hofter, knæ, albuer, hænder og fødder. 
Ligning, et stof som indgår i vores Forever Gel, gør at gelen trænger ind i dybden og fører MSM ind i vævet. Effekten mærkes efter ca. 20 min.

Tips!
Opnå endnu større effekt ved massage af ømme muskler og led. Bland Aloe MSM Gel med Aloe Heat Lotion, art. nr. 64, i forholdet 1:1 for omgående varmende effekt, samt opblødende effekt fra Aloe MSM Gel efter ca. 20 min. 

Prøv Aloe MSM Gel!

30.11.2010

Aloe Propolis Creme - den allerbedste vintercreme er vandfri

Den absolut bedste vinter-creme uden vand finder du hos os. Med garanti*.

Forever er førende i verden inden for Aloe Vera- og bikubeprodukter, så det er ikke så underligt, at Aloe Propolis Creme er et af de mest solgte hudpleje-produkter i verden. Prøv den, og du vil aldrig mere vælge en anden vintercreme.

Aloe Propolis Creme, 113 g., art. nr. 51, kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK. Få kundelogin til vores webshop på dette link: FÅ KUNDELOGIN TIL WEBSHOP

Aloe Propolis Creme, art. nr. 51, er en næringsrig, vandfri creme, der kan anvendes i såvel ansigt som på hænder og andre steder af kroppen, hvor der er et særligt behov. Cremen er fremstillet af stabiliseret Aloe Vera gel og bipropolis samt en række andre ingredienser, der bidrager til at holde huden sund og hel, bl.a. kamille, kulsukker, A-vitamin og E-vitamin.
At denne hudcreme er vandfri betyder, at den er ideel som ansigtscreme til vinterbrug, når termometeret viser kuldegrader - og ikke mindst til skiferien, hvor vi tilbringer mange timer udendørs. Når det er koldt, oplever mange at få små frostsprængninger (blodkarsprængninger) i ansigtet, og hvis det tilmed blæser er risikoen endnu større.
Husk også at smøre dig i ansigtet med et godt lag Aloe Propolis Creme før løbeturen, så kan du undgå frostskader og sprængte kar i ansigtet.

NOTE: Langt de fleste cremer er vandholdige (se efter Aqua på varedeklarationen). Brug aldrig en vandholdig creme i ansigtet, hvis du skal være ude længere tid ad gangen, når det er frostvejr. Når der er vand i en creme, er der større risiko for afkøling af huden og små blodsprængninger, når man kommer ud i det kolde vejr.

Aloe Propolis Creme er en drøj creme, der er perfekt til at blødgøre og tilføre fugt til tør, revnet og sprukken hud. 
Brug den også til hænderne, hvis du har et arbejde, hvor du er meget udendørs, har hænderne meget i vand eller vasker hænder ofte, og gerne vil undgå tørre, sprukne og revnede hænder og fingre. Eller hvis du ganske enkelt døjer med tørre hænder, måske pga et meget tørt indeklima.

Tips!
Hvis du har sarte neglebånd, der gør ondt og revner, så smør dem dagligt med Aloe Propolis Creme. Så bliver de fine.

*) Vi tilbyder 90 dages tilfredshedsgaranti på Aloe Propolis Creme, såvel som på alle andre produkter fra Forever Living Products. Er du ikke tilfreds med et produkt, skal du blot levere den tomme eller halvtomme emballage retur til os, og du får pengene tilbage. 

Aloe Propolis Creme, 113 g., art. nr. 51, kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK. Få login til vores webshop på dette link: FÅ KUNDELOGIN TIL WEBSHOP
Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Aloe Propolis Creme eller andre af Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.

29.11.2010

Brugererfaringer og idéer belønnes med ansigtsmaske

Har du gjort nogle gode erfaringer med Forevers produkter?

Så send en email til info@aloevera4ever.dk og fortæl om dine erfaringer - kortfattet eller langt, du bestemmer - med Forevers produkter eller send en email med en alternativ idé til brugen af produkterne. 

ALLE indsendere af (seriøse) brugererfaringer og idéer til produktbrug, der ikke ligger lige for, vil som tak modtage en anti-aging ansigtsmaske med posten, så husk at oplyse navn og adresse samt tlf.nr.

Blandt de indsendte brugererfaringer og idéer udvælger vi en gang om måneden de bedste, som vi bringer på vores blog. Vi anfører navn og by på indsenderen, med mindre du har anført, at du ønsker at være anonym på bloggen. 


Bliver dit indlæg bragt på vores blog, vil du modtage et ekstra produkt sammen med din næste bestilling hos os.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...