03.01.2011

Forever Lean: Annas historie

Med Forever Lean® lykkedes det Anna at få hold på sukkertrangen, takket være sporstoffet krom. Her kan du læse Annas historie.

Se pris og bestil Forever Lean i shoppen. Gå til shoppen her

Anna Birkkjær, Holstebro, startede med Forever Lean® straks kosttilskuddet kom til Danmark.

"Jeg har spist en kapsel Forever Lean umiddelbart før hvert hovedmåltid, holdt øje med kalorierne og ellers ikke fulgt et bestemt program. Det anbefales, at man kombinerer Forever Lean med lavintensiv motion, som fx. rask gang, men jeg må tilstå, at jeg ikke har gjort så meget ved den side af sagen. Til gengæld har jeg drukket Aloe Vera gel hver dag, som det tilrådes, og jeg har spist sundt, - og her har Forever Lean virkelig gjort en mærkbar forskel, fordi jeg ikke har haft trang til søde sager overhovedet, så det har været nemt for mig at holde mig fra slik, chokolade og kager. Jeg har aldrig sultet, for man kan få ret meget mad, når man holder sig fra søde og fede sager. Og jeg har faktisk tilladt mig selv et glas rødvin i ny og næ, og i julen deltog jeg i spisningen på lige fod med resten af familien. Jeg har brugt madlog.dk til at holde styr på mine kalorier i det daglige. Det har også været en fin hjælp. Det har faktisk været nemt at leve sundere med Forever Lean, og jeg vil fortsætte med kapslerne, også når jeg blot ønsker at holde vægten. De vil hjælpe mig, så jeg ikke tager på igen."

Om Forever Lean®:
Forever Lean er et kosttilskud, der blandt andet indeholder et protein fra hvide bønner (Phaseolus vulgaris) og fedtabsorberende fibre fra figenkaktus (Opuntia ficus-indica). Forever Lean indeholder også krom, et vigtigt sporstof, som kroppen bruger til at regulere blodsukkeret, og derved gør det nemmere at styre sukkertrangen. 
Kombineret med regelmæssig motion og en alsidig kost kan de virkningsfulde stoffer i Forever Lean gøre det lettere både at opnå og bevare idealvægten.

Bemærk! Det anbefales, at du kombinerer med Forever Aloe Vera Gel, hvis ikke du i forvejen drikker Forever Gel som dagligt kosttilskud.


En pakning indeholder 120 kapsler, og anbefalet dosis er én kapsel før hvert måltid, højst fire gange dagligt.

SE PRIS OG BESTIL i shoppen.

90 dages tilfredshedsgaranti
Synes du, det lyder for godt til at være sandt, så husk på at vi tilbyder 90 dages tilfredshedsgaranti. Prøv Forever Lean og mærk på egen krop, hvad det gør for dig. Er du ikke tilfreds, send da emballagen retur til os inden 90 dages fra købsdato (= dato på faktura/kvittering) sammen med din faktura/kvittering, så får du pengene retur, blot fratrukket fragt/eksp. gebyr.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...