09.02.2011

Hvid te holder huden ung - Sonya Skin Care hudplejeserie

Se dagsaktuelle priser i webshoppen. FÅ LOGIN TIL WEBSHOP HER

Vi ved, at hvid te er nyttig takket være teens indhold af store mængder antioxidanter, som beskytter kroppen indefra. Men også huden får det godt og holder sig ung med hjælp fra hvid te. Den hvide te er den mest eksklusive og allerdyreste. Den høstes fra samme buske som den grønne og sorte te, men kun i en kort periode inden knopperne springer ud. Det er en umoden te, som behandles mere forsigtigt end de andre tesorter. Den beholder derfor i højere grad sine gavnlige stoffer. 
Nyere forskning viser, at hvid te også beskytter kollagen og elastin, de byggesten, som hjælper med at bevare hudens struktur og spændstighed. Hvid te er en af de mange velgørende ingredienser i Forevers populære hudplejeserie Sonya Skin Care. Du kan købe produkterne hver for sig eller i et sæt med fem produkter.


Hvert enkelt produkt har et stort indhold af antioxidanter (blandt andet fra Aloe Vera, hvid te og forskellige frugtekstrakter) og andre ingredienser, som accelererer cellefornyelsen og øger hudens elasticitet og fugtighed.
Sammen giver de din hud alt, den behøver, til rensning, næring/opbygning og beskyttelse/bevarelse. Det er Forevers mest avancerede hudplejeserie, som bygger på den nyeste forskning inden for hudpleje. Resultatet er, at du hjælper din hud med at bevare sin glød og et ungdommeligt udseende længere. Produkterne kan anvendes hver for sig, men du opnår størst effekt, når du anvender hele programmet, da produkterne understøtter hinanden. Produkterne har en frisk duft og føles skønne på huden. 
Alle produkter i serien er desuden parabenefri.

Få login til webshop, hvor du også kan se priser, på dette link.

Sonya Skin Care hudplejeserien består af flg. seks produkter:

Sonya Aloe Purifying Cleanser, art nr. 277 - Mild og behagelig renselotion som effektivt fjerner makeup og snavs uden at udtørre huden. Huden bliver ren og glat uden at stramme.

Sonya Aloe Refreshing Toner, art. nr. 279 - Opfriskende og poresammentrækkende skin tonic uden alkohol.

Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator, art. nr. 278 - Huden udsættes dagligt for forskellige former for forurening fra omgivelserne og derfor bør du rense den grundigt et par gange om ugen. Denne peelingcreme renser godt i dybden uden at irritere huden.

Sonya Aloe Nourishing Serum, art. nr. 281 - Føles din hud tør og flaget? Denne serum gennemfugter huden og tilfører den en nærende dosis antioxidanter, som gør huden fast og blød og giver den en unik glød. Anvendes før dag- og natcreme.

Sonya Aloe Balancing Cream, art. nr. 280 - Med vitaliserende urter og avancerede fugtgivere. Dagcreme for normal og blandet/fedtet hud. Kan også anvendes som natcreme ved normal og blandet/fedtet hud. Anvendes efter art. nr. 281.

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream, art. nr. 311 - Natcreme for normal og blandet hud. Dag- og natcreme for tør og meget tør hud.

Sonya Skin Care Collection, art. nr. 282, leveres i smuk gaveæske og består af flg. fem produkter: art. nr. 277, 278, 279, 280 og 281.

Hele serien er uden parabener og kan bestilles hos Aloe Vera Forever DK. Priser oplyses på tlf. 23 30 71 99. Få login til webshop, hvor du også kan se priser, på dette link.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...