01.08.2011

Er du blevet solskoldet? Har du fået for meget sol? Find hjælpen her!

Hvor gode fortsætter man end har med ikke at være for længe i solen og selv om man har smurt sig ind med solcreme, kan det alligevel godt ske, at man bliver forbrændt af solen. Det kan være, at solens stråler netop den dag er specielt stærke, eller at du er ude på havet eller på en hvid sandstrand, hvor strålerne reflekteres mere end normalt. Eller du kan ganske enkelt være kommet afsted uden solcremen og ikke haft mulighed for at være i skygge. Det har vi alle oplevet. Men der er hjælp at få, hvis ulykken er sket. Her får du nogle tips om, hvilke produkter, du kan anvende til dig selv og andre.

Først den selvfølgelige: Aloe Vera Gelly, art. nr. 61; den vi kalder planten på tube, fordi den er så nær gelén, den kan komme. Den er Aloe vera-baseret - ikke vandbaseret, som så mange andre geler eller cremer med Aloe vera. Det er vigtigt at huske, også selv om Aloe vera i sig selv indeholder en hel del vand. Derfor regnes Aloe Vera Gel også til den såkaldte hydrogeler. De har en kølende effekt, hvilket først og fremmest skyldes, at de fordamper vand. Fordi den er en gel, er den transparent og nem at stryge ud. Dermed giver den også hurtig effekt og føles dejlig svalende eter for meget sol, og huden får mulighed for at blive genfugtet. Udover Aloe vera indeholder den hudplejende vitamin E og allantoin. Den er uparfumeret og indeholder det godkendte konserveringsmiddel methylparaben. 


Du har måske kun brændt dig på næsen eller blevet lidt tør i panden? Forever Alpha-E Factor, art. nr. 187, er den plejende næringskur, som giver din hud ny spændstighed og friskhed. Den indeholder hudens eget vitamin, som vitamin E kaldes. Det er en antioxidant, som beskytter mod ydre påvirkning samtidigt med, at den er blødgørende og fugtgivende. Vitamin A er også en antioxidant, og den giver elasticitet til huden, tilfører fugt og fjerner døde hudceller. Det tredje vitamin og antioxidant, som indgår, er vitamin C, som gør huden spændstig. Lecitin er en fornem blødgører, som også forbedrer hudens smidighed. Et andet stof med lignende egenskaber er Caprylic/Capric Triglyceride, en naturlig blødgører fra kokosolie. Den giver slet ikke samme tunge, fede følelse som andre olier kan gøre, men trænger nemt ind i huden. Hjulkroneolie forsyner huden med den essentielle fedtsyre gammalinolensyre, som tilfører fugt. Sojabønneolie er genopbyggende og fungerer også som antioxidant. Til sidst har vi bisabolol, kamilleekstrakt, som føles beroligende også for følsom hud. En rigtig god næringskur.
Alpha-E Factor er også nemt at have med sig samt nem at applicere, takket være pipetten. Det er tilstrækkeligt med nogle dråber, så den er meget drøj.

Husk den lille lilla...


Og så kommer vi til den gode natcreme, flagskibet i Fleur de Jouvence-serien, nemlig Recovering Night Creme, art. nr. 342. Det er en aktiv natcreme, som øger gennemblødningen i huden og gør den blødere og mere elastisk. Den indeholder meget kollagen og elastin, som hjælper med at forebygge linjer og rynker. 
Præcis hvad det er, som gør Recovering Night Creme til et sådan udmærket valg, hvis du har brændt dig, ved vi ikke, men formodentlig er det som med Aloe vera - alle ingredienser samvirker og giver en effekt, som bliver større end de enkelte dele hver for sig. Så husk lige natcremen, hvis du skal på solferie!

Alle tre produkter kan bestilles online i webshoppen hos Aloe Vera Forever DK, hvor du også kan se priser eller på tlf. 97 40 46 99. Har du ikke login til webshoppen, kan du få det på dette link.


Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med nogle af Forevers produkter mod solskoldning, som du gerne vil dele med andre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...