30.08.2011

Fields of Greens: Kosttilskud af hvedegræs, byggræs, lucerne og cayenne


Spis som en ko!

Forever Fields of Greens er et nyttigt kosttilskud til alle os travle mennesker i Danmark, som ikke dagligt får tilstrækkeligt med grønt.

Se dagsaktuelle pris i shoppen


En af de nye trends inden for helsekost er at spise hvedegræs for derigennem at få ekstra vitaminer og mineraler. Hvedegræs er små grønne skud, som ligner almindeligt græs, men som er ung hvede. 

I sin grønne og unge version indeholder hvedegræs helt andre nyttige næringsstoffer end den fuldtudviklede hvede, deriblandt vitaminerne B, C og E, calcium, magnesium og jern.
Hvedegræs har været kendt og anvendt længe, men det er først nu, du kan finde det på trendy juicebarer. Du kan selv dyrke hvedegræs lige som karse i vindueskarmen. Det kan også købes i frosset tilstand og mikses til en smoothie eller presse det til juice. Græsset findes også tørret, men det allernemmeste er selvfølgelig at spise det i tabletform, som du finder det i Forevers kosttilskud, Fields of Greens.

Byggræs som kosttilskud er relativt nyt i Danmark, men det er mere end 30 år siden, at japanske forskere opdagede, at der er mange flere sporstoffer, vitaminer og mineraler i byggræs end i de fleste andre planter. Byggræs er letoptageligt og rigt på aminosyrer og proteiner, som skal være til stede i kroppen for at kunne danne nye celler. I byggræs er der ydermere enzymer af den gode slags, som findes naturligt i grønne planter, og som sørger for, at alle kemiske processer i kroppen kan fungere korrekt, hvad enten det er dannelsen af de rette hormoner, eller de stoffer, som skal hjælpe vores fordøjelse. Byggræs er basisk og hjælper med at neutralisere den syre, der opstår, når vi spiser kød eller fed mad. 

Ud over hvedegræs og byggræs indeholder Forever Fields of Greens lucerne og cayenne. 

Forever Fields of Greens, art. nr. 68, kan bestilles i Aloe Vera Forever DKs webshop, hvor du også kan se den aktuelle pris.


Var denne information nyttig? Skriv en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Fields of Greens eller andre af Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...