01.08.2011

Solskoldning - behandling af solskoldet hud

Førstehjælp efter fem timer i solen uden solcreme

Også jeg kan komme hjemmefra uden solcreme, selvom jeg har verdens bedste solcreme Aloe Sunscreen SPF30 på hylden. På billederne kan du se, hvordan især mine skuldre, overarme og næse kom til at se ud efter næsten fem timer i direkte sol. Det skal siges, at billederne er taget om eftermiddagen dagen efter, at jeg blev solskoldet, så den værste rødme har fortaget sig takket være Aloe vera. Køn er man ikke som krebs!

Få login til webshoppen her

Her kan du læse om de Aloe Vera produkter, jeg har anvendt efter min solskoldning:

Allerførst greb jeg Aloe First, som er en helt flydende og klar væske med Aloe vera og 11 forskellige urter, som jeg sprayede på og lod tørre ind. Det køler og føles rart og fjerner den brændende fornemmelse, samtidig med at huden får en masse gode ting tilført. 

Jeg kunne godt være blevet ved med at spraye mig, men da jeg gerne ville have mulighed for at bevæge mig lidt rundt, og det ikke er så nemt, hvis man drypper (!), smurte jeg i stedet et tykt lag Aloe Vera Gelly på, som jo giver huden fugten tilbage, som den tørster helt vildt efter, når den er forbrændt. Når man smører lag på lag på, som jeg gjorde med ca. en halv times mellemrum, bliver huden lidt klistret, så da jeg skulle i seng, skyllede jeg skuldre og arme i koldt vand, sprayede igen med Aloe First, lod det tørre ind, og kunne så have valgt at smøre et tyndere lag Aloe Vera Gelly på igen, - ikke mere end at det var blevet helt absorberet af huden, så huden ikke blev klistret. Men det gjorde jeg ikke. - Som forhandler har jeg jo masser af gode produkter i huset, så jeg valgte at smøre ikke kun mit ansigt, men også skuldre og arme med Aloe Lotion, som gør virkelig godt på solbrændt hud, takket være en masse gode ingredienser - og selvfølgelig Aloe vera som base. Det trænger helt ind og klistrer ikke.

Dagene efter fortsatte jeg med både at spraye med Aloe First (det er rigtigt rart) og at smøre Aloe Vera Gelly på flere gange i løbet af dagen, og sørgede for ikke at udsætte skuldre og arme for sol og varme, for så bider det! Til natten forkælede jeg huden med Aloe Lotion.

Se, målet med alt dette er selvfølgelig 

1) at reparere den skade, solskoldningen har forårsaget på huden, 
2) at forbrændingen ikke skal gøre ondt og 
3) at huden ikke kommer til at skalle, for det er rigtig træls med huden hængende i laser. Hvis det så også resulterer i en fin brun kulør i stedet for den uklædelige røde farve, så er det jo en bonus.

Alle produkterne kan du selvfølgelig bestille hos Aloe Vera Forever DK

Få kundelogin til shoppen her. Eller ring til mig på 23 30 71 99.

Det er produkter, som bør være i ethvert hjem, for det er ikke kun ved solskoldning, at de er nyttige. Jeg vil dog kraftigt anbefale dig at sørge for at bruge solbeskyttelse, og her synes jeg personligt ikke, at der findes nogen bedre end Forevers Aloe Sunscreen SPF30.


Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...