15.09.2011

Giv et gavekort


Giv et gavekort til Aloe Vera Forever DK til en, du gerne vil glæde med verdens bedste Aloe Vera produkter. 

Vi udsteder gavekortet på det beløb, du ønsker, og vedlægger brochure og en lille vareprøve. 

Vi sender gavekortet til din modtager med din personlige hilsen - eller hjem til dig, hvis du foretrækker det - uden ekstra omkostning for dig.

Husk at vi har mere end 150 varenumre, som gavekortsmodtageren kan vælge mellem - alt inden for kosttilskud, hud- og kropspleje, personlig pleje, skønhedspleje, dyrepleje samt kosmetik - så der er helt sikkert noget, som din gavekort-modtager vil kunne få glæde af, uanset alder og køn.


Giv Aloe Vera produkter som gave
Hvis du foretrækker at give en fysisk gave, så hjælper vi gerne med at sammensætte den helt perfekte gave. Vi pakker gaven flot ind og vedlægger et lykønskningskort med din personlige hilsen, såfremt du ønsker det. Denne service er gratis. 

Og naturligvis gælder vores 90 dages tilfredshedsgaranti også for din gavemodtager, som kan bytte til andet produkt eller få pengene i stedet for. Dette gælder også, hvis der er åbnet for emballagen og produktet er afprøvet.


Kontakt mig på 23 30 71 99 eller via info@aloevera4ever.dk, hvis du kunne tænke dig at give et gavekort.

Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor. Anvend også meget gerne i kommentarfeltet, hvis du har erfaringer med Forevers produkter, som du gerne vil dele med andre.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...