24.10.2011

Aloe First | naturlig beroligende spray


Aloe First er sammen med Aloe Vera Gelly Forevers udmærkede hjælpemiddel ved førstehjælp, men deres anvendelse adskiller sig noget. Aloe Vera Gelly smøres lokalt på det beskadigede område, mens Aloe First sprayes på. Det gør, at Aloe First er lettere at anvende, specielt i de tilfælde, hvor huden er for øm til at blive berørt.

Begge produkter har et højt indhold af Aloe Vera, og det ved vi, at mennesker har benyttet sig af i flere tusinde år. Aloe First adskiller sig ikke kun i, hvorledes den anvendes, men også ved dens indhold af elleve naturlige lægende urter, som med hver deres egenskaber forhøjer den allerede høje effekt.
Aloe Vera gel og de lægende urter, som findes i Aloe First, virker synergisk, og der opnås et virkeligt godt resultat.

Aloe First indeholder udover Aloe Vera gel og bi propolis flg. 11 lægende urter: Salvie, Eng-Rottehale, Ingefær, Eukalyptus, Passionsblomst, Hjulkroneekstrakt, Timian, Røllike, Morgenfrue, Løvetand og Sandeltræ.

Aloe First - praktiske råd
Aloe First har en neutral pH-værdi, en beroligende og kølende virkning - tilmed på følsom og meget irriteret hud. Den hører til i ethvert hjems badeværelse og køkken. Anvendelsesmuligheder er utallige. Nedenfor er nævnt nogle eksempler.

Hårpleje
Spray Aloe First i håret, inden du lægger dig i solen. Så beskytter du håret mod udtørring og skader forårsaget af UV-stråler. Spray den også i håret, inden du hopper i svømmepølen, så forhindrer du klorskader.

Skønhed
Spray Aloe First på huden for at blødgøre den efter hårfjerning med voks, spray den på kroppen, hvis huden skaller. Og spray den på fødderne før pedicure.

Sportsskader 
Spray Aloe First på vabler og ømme led. Spray og massér med Aloe First for at fugte huden. Ved mindre sår kan du spraye First på små bomuldsstykker eller gazekompresser og duppe såret.

Skoldkopper 
Spray Aloe First med jævne mellemrum for at berolige huden.

Solskoldning
Hæld gerne Aloe First i en mindre sprayflaske, så du ikke behøver at bære rundt på den store halvliterflaske, når du er på farten eller ved stranden. 

 - bestilles i webshoppen, hvor du også kan se den aktuelle pris. 

Eller ring 23 30 71 99 for nærmere info.Var denne information nyttig? Skriv gerne en kommentar nedenfor. Klik på Kommentarer, så kommer der et hvidt felt frem, som du kan skrive i.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...