03.11.2011

Julegaver fra Forever Living - Livsnyder-Lise - Tips om den perfekte julegave

Hvad skal Livsnyder-Lise have i julegave?

Sådan er Lise: 
Lise har opskriften på at nyde livet. At tage et varmt blødgørende bad og bagefter bruge lidt tid til at pleje både krop og sjæl er ren hverdagsluksus for hende. Med disse gaver får Lise en endnu skønnere stund:

Bee Healthy: Forever Bee Honey, Forever Bee Propolis og Aloe Propolis Creme
Fresh: Forever Aloe Scrub og Forever Marine Mask
Everyday: Aloe Vera Gelly og Aloe Propolis Creme

Se julegaveideer til andre persontyper: Frilufts-FieLuksus-LotteSportslige SørenForfængelige FrederikHelse-Hanne og Stressede Steffen.

PRISER OG BESTILLING i webshoppen

90 dages bytte- og returret
Du kan roligt købe julegaven i god tid, for vi giver 90 dages tilfredsheds- garanti. Er gavemodtageren ikke tilfreds med gaven, kan den byttes til andet eller pengene kan gives tilbage op til 90 dage fra købsdatoen. Og det endda selv om produktet har været åbnet for og brugt af. 

Gratis indpakning i gavepose eller gavepapir + Til-og-Fra-kort
Vi pakker gerne julegaven ind i flot gavepose eller gavepapir med bånd og vedlægger Til-og-fra-kort. Hvis du ønsker gaven pakket ind, ring da til os på tlf. 23 30 71 99 eller send en email herom, hvor du angiver, hvilke produkter, du ønsker pakket ind.

Indpakning i eksklusiv gaveæske
Hvis du ønsker julegaven pakket ind i en særlig eksklusiv Forever gaveæske, som findes i tre størrelser, er der et ekstra tillæg. Forhør nærmere herom på tlf. 23 30 71 99.

Forsendelse til gavemodtager
Ønsker du julegaven sendt direkte til modtageren, finder vi også ud af det. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...