31.01.2012

Giv af hjertet - Valentinsdag

Valentinsdag er dagen, hvor man forkæler ikke blot dem, man elsker, men også andre, der fortjener lidt opmærksomhed. Her er nogle eksempler på personer, der fortjener en lille opmærksomhed - du kan sikkert selv finde på flere. 

Naboen, der vander dine blomster, når du er på ferie 
Er det ikke bare skønt at slippe for at komme hjem til en flok visne planter? Hvorfor ikke en skøn creme til hendes grønne fingre? Aloe Propolis Creme fugter og vitaliserer tør og ru hud, ikke mindst på hænderne. Trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke. Indeholder blandt andet Aloe vera, propolis, kamille, A-vitamin og E-vitamin. 
Svigerinden, der forærer dig familieopskriften 
Hvad ville middagen med svigermor være uden opskriften på den gode kalvesteg og sovsen, som man bare ikke kan få nok af? For ikke at tale om den fantastiske æblekage … så, jo, mon ikke din svigerinde har fortjent en Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream – måske det ypperste inden for hudpleje fra Forever overhovedet? Den indeholder nemlig effektive antioxidanter, der modvirker de tidlige aldringstegn, så din svigerinde bevarer sit ungdommelige udseende længere. Det er en god natcreme til alle hudtyper og en fin dagcreme til tør/normal hud. 

Veninden, der altid lytter 
Når problemerne hober sig op, og alting bliver for meget, er det skønt at få lov til at snakke ud. Ofte er det lige dét, der skal til, og så er det vidunderligt at have nogen, der virkelig lytter uden at være fordømmende eller belærende. Sådan en veninde er guld værd og skal naturligvis have en gave på Valentinsdag. Hvad med et førstehjælpsprodukt måske? Forever Aloe First sprayes på huden og giver hurtig lindring på grund af sit indhold af Aloe vera, propolis og en række velgørende urteekstrakter. Den er faktisk også suveræn til ørerne, der bliver rene og klar til næste gang, der skal lyttes. 

Vi pakker selvfølgelig din Valentinsdags-gave fint ind efter alle kunstens regler i pink og sølv, hvis du ønsker det.
Bestil din Valentinsdags-gave på http://aloeveraforever.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...