21.02.2012

Top 10 mest efterspurgte produkter fra Forever - februar 2012

1. Aloe Ever Shield Deodorant
Skånsom deodorant, der kan anvendes straks efter barbering og voksning. Fedter ikke og efterlader ingen pletter på tøjet. Uden aluminiumklorid. Behagelig duft, der passer til både kvinder og mænd.

2. Aloe Lips
Sprukne læber er en pine, men Aloe Lips med Aloe vera, jojobaolie og bivoks gør læberne bløde og glansfulde igen. Er ikke tilsat vand og fungerer derfor også perfekt i vinterkulden.

3. Forever Bright Toothgel
Tandpasta med frisk, naturlig smag. Polerer tænderne skånsomt og er behagelig for både tandkød og slimhinder. Indeholder ikke flour, eftersom det mindsker den gode virkning af Aloe veraen. Også velegnet til små børn, netop fordi den er uden flour. Velegnet til eltandbørste.

4. Forever Aloe Vera Gel
Originalen. Ren, stabiliseret Aloe vera. De gode egenskaber kommer fra mikroskopiske plantestoffer, der samarbejder og effektivt optages af kroppen.

5. Aloe Propolis Creme
Creme, der fugter og blødgør tør og ru hud, både i ansigtet og på kroppen. Også velegnet til sart hud. Trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke. Indeholder bl.a. Aloe vera, propolis, kamille, A-vitamin og E-vitamin.

6. Aloe Vera Gelly
"Planten på tube" indeholder stabiliseret Aloe vera. Svalende, blødgørende og nærende. Påsmøres tør hud og for at reducere poser under øjnene, svaler solskoldning og brandvabler samt lindrer kløe efter eksempelvis myggestik.

7. Forever Aloe Berry Nectar
Samme egenskaber som originalen, men med en lidt sødere smag af tranebær- og æblejuice.  Indeholder det naturlige frugtsukker fruktose.

8. Aloe Sunscreen SPF 30
Med både stabiliseret Aloe vera og E-vitamin. Skånsomme og fugtgivende samtidig med, at de beskytter effektivt mod både UVA- og UVB-stråling gennem udvalgte filtre. 

9. Aloe Heat Lotion
Førstehjælp til trætte, ømme muskler og idrætsskader. Blødgørende og afslappende. Indeholder bl.a. Aloe vera, mentol og olie fra eukalyptus, sesam og abrikoskerner.

10. Forever Lean
Vil du smide nogle kilo? Figenkaktus og hvide bønner indeholder stoffer, der kan hæmme optagelsen af kalorier fra fedt og kulhydrater. Disse stoffer findes i Forever Lean, der, kombineret med motion og sund kost, kan hjælpe dig til at opnå og bevare din idealvægt. Indeholder også chrom.

Få login til webshoppen, hvor du kan se de aktuelle priser på alle produkter - klik her!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...