12.06.2012

ARGI+ til dig, der vil orke mere - LÆS ALT om Forever ARGI+ her

Forever ARGI+ L-Arginine og Vitamin Complex er et kosttilskud, der kan anvendes af alle, der gerne vil kunne overkomme lidt mere, ikke mindst hvad angår såvel almindelig motion og mere krævende idræt. Produktet henvender sig dog ikke alene til motionister og sportsfolk. Alle, der gerne vil have lidt større overskud generelt i hverdagen og måske især i mere travle perioder, kan have stor glæde af kosttilskuddet. 
For optimal effekt af ARGI+ anbefales at kombinere med Aloe Vera drikken Forever Aloe Vera Gel.

Læs også om ARGI+ her >

Hvad er ARGI+?

ARGI+ består af et højt indhold af aminosyren L-arginin. Denne aminosyre har mange vigtige funktioner, blandt andet forvandles den til kvælstof (NO) i kroppen. 

Udover dette indeholder ARGI+ et vitaminkompleks, som sørger for den daglige dosis af de vigtige vitaminer C, D, K, B6, B12 og folsyre. Disse vitaminer er vigtige for os på mange forskellige måder; Vitamin C for immunforsvarets normale funktion, vitamin D for celledelingen og vitamin K for at holde vores knogler friske. De B-vitaminer som indgår, er B6, som har betydning for præstationsevne og hormonaktivitet, B9 (folsyre), som vi behøver til bloddannelse og B12 for vores stofskifte.


Log ind i SHOPPEN her for at se priser og bestille nu

Hvornår er det bedst at tage ARGI+?

Det er bedst at tage ARGI+ på samme tidspunkt hver dag, eksempelvis om morgenen. Når man skal dyrke sport, kan man i stedet tage dagens ration en time før, man skal præstere. Du kan også vælge at tage halv dosis om morgenen og halv dosis en times tid før træning.

Hvad indeholder ARGI+?
Forever har kombineret L-arginin med ekstrakt af vindruer, granatæble, blåbær, hindbær, kirsebær, brombær, solbær og hyldebær, plus ekstrakt af rødvin. Frugt- og bærekstrakt fra såkaldte superfrugter giver gavnlige plantestoffer, fytonutrienter, som er naturlige antioxidanter.

På det skandinaviske marked er der i dag intet produkt udover ARGI+, som indeholder både den vigtige L-arginin, et betydningsfuldt vitaminkompleks og værdifulde plantestoffer.

Må alle få ARGI+?
Som altid, når det gælder kosttilskud, bør man tale med sin læge, hvis man tager andre præparater eller medicin samtidig. ARGI+ er til voksne og anbefales ikke til børn under 15 år eller til dyr. Vær opmærksom, hvis du har et herpes-udbrud. Så er det ikke en god idé at tage ARGI+.

Hvordan tager man ARGI+?
Det er et pulver, der opløses i vand eller anden væske, eksempelvis Forever Aloe Vera Gel. En pose indeholder 30 sticks og varer i 30 dage. Anbefalet daglig dosis er en stick. Tag aldrig større dosis end den, der står anført på pakningen. Korrekt dosis giver 5 g L-arginin. Start evt. med halv dosis, altså en halv stick, og mærk efter i kroppen, hvordan det virker for dig.  

Er der alkohol i Argi+?
Der er ikke den mindste smule alkohol i det vindrueskindekstrakt, der indgår i ARGI+. Det betyder, at alle der af den ene eller anden grund måtte have problemer med at drikke alkohol, kan føle sig helt trygge. De positive effekter kommer fra helt andre stoffer.

Er der tale om naturligt eller syntetisk L-arginin?
Den type L-arginin, der anvendes i Argi+, er udvundet af majs via en biologisk proces.

ARGI+ og Forever Aloe Vera Gel kan bestilles i webshoppen hos Aloe Vera Forever DK, hvor du også kan se priser. Få kundelogin til webshoppen her! Du kan også ringe og bestille produkter på tlf. 23 30 71 99. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...