25.04.2013

Forever ARGI+ - kosttilskuddet for alle aktive

Du, som vil leve et aktivt liv, ved, hvad der er brug for for at have det godt: næringsrig mad, hvile, søvn, socialt fællesskab og fysisk aktivitet. At spise en varieret kost, som indeholder en god blanding af protein, kulhydrater og nyttigt fedt, lægger også grunden til en god sundhed.

Til en aktiv livsstil hører også motion. Vores krop er beregnet til fysisk aktivitet, og den fysiske bevægelsesaktivitet belønner os ved at kunne mere og give os mere energi. At lade kroppen hvile mellem træningspassene er vigtig. 


Aktive mennesker – uanset træningsniveau – har brug for ekstra næring, som kompenserer for den daglige belastning af kroppen. Et tilskud af næringsstoffer medvirker til at bevare et normalt fungerende immunforsvar, efter du har trænet. 


ARGI+ er et kosttilskud, som indeholder aminosyre L-arginin. Den har mange vigtige funktioner, blandt andet omdanner kroppen den til kvælstofoxid (NO). Desuden indeholder ARGI+ nyttige plantestoffer fra en række frugter og bær som blåbær, hindbær, kirsebær, brombær, solbær, hyldebær, vindruer og granatæble. Et vitaminkompleks giver dig den daglige dosis af de vigtige vitaminer C, D, B6, B12 og folat (folsyre).


Art nr: 320

Volume: 300 g/30 doser

Forever Argi+ kan bestilles i webshoppen, hvor du også kan se prisen. Få login til webshoppen på dette link.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...