11.11.2014

Gentleman's Pride - julegaven til ham, du gerne vil passe godt på

Sætter du pris på rigtig god kvalitet til en god pris, og vil du gerne give lidt grønnere julegaver, som alle med garanti vil blive glade for, fordi de bare ER bedre, så find julegaverne i Forevers store sortiment af Wellness, Fitness og Beauty produkter.


CHRISTMAS FAVORITES
I shoppen finder du i år en række fine produkter, der er mærket med et lille rødt banner, hvor der står "Christmas favorite". Ved alle produkter, der er mærket med dette banner, medfølger automatisk en smuk juleindpakning i form af en gavepose eller gaveæske, afhængig af produktets størrelse. Som udgangspunkt medsendes en julegaveindpakning pr. varenummer, også hvis du fx bestiller 3 stk. 
Hvis du ønsker flere gaveindpakninger med, så giv venligst besked, når du har bestilt. 

Her er vist Gentleman's Pride, der er en meget hudvenlig aftershave balsam uden alkohol med en diskret, maskulin duft. Med hudplejende Aloe vera, som efterlader huden dejlig blød og mindsker skægpest. En absolut vinder!

Se dagsaktuelle pris i shoppen

BEDST TIL PRISEN
Produkterne fra Forever er særdeles høj kvalitet i forhold til prisen, da der ikke er en lang række fordyrende mellemled, som man normalt oplever mellem producent og butik. Forever-forhandleren køber produkterne direkte hos producenten - og derfra går de direkte ud til dig som kunde. 
Derfor kan du forvente - og får - en langt højere kvalitet på produkter fra Forever Living, der kun sælges via virksomhedens egne forhandlere, end du kan finde i detailhandlen på produkter i tilsvarende prisniveau.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...