02.01.2015

Vital5 - den lige vej til større velvære

Gør avancerede kosttilskud lette med Vital5

Vi vil alle sammen have det godt, men i hverdagens hektiske og kravfyldte samfund, er det ikke altid lige let. Vi ved, hvad der skal til, men de fleste glemmer ofte vejen dertil. Spis sundt, hold dig i form og supplér med kosttilskud. Vital5 gør det lettere at vælge det rigtige - her får du nemlig Forevers 5 vitale kosttilskud i et færdigpakket sæt. 


Hvem du end er: Start din ny sunde livsstil med Vital5
En smart basispakke, som gør vejen til velvære på en daglig basis nemmere. Indeholder fem af vores mest populære kosttilskud: Forever Gel Original, Forever Arctic Sea, Forever Daily, Forever Active Probiotic og Argi+. Ydermere gives gratis fragt.
  • 4 Forever Gel - vælg mellem Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar eller Aloe Peaches - Vores populære Aloe vera-drik består af den fineste håndplukkede Aloe vera.
  • 1 Forever Arctic Sea - Kosttilskud med et omega-3-indhold, som er specieltilpasset til at efterligne en kost, som er rig på fisk og skaldyr. En velafvejet kombination af omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA.
  • 1 Forever Daily - Den lille tablet med det omfattende indhold, som giver dig vigtige vitaminer og mineraler. Indeholder desuden Aloe vera, lycopen og coenzym Q10.
  • 1 Forever Active ProB - Et meget populært kosttilskud som indeholder en kombination af seks forskellige bakteriestammer.
  • 1 Forever Argi+ - Specielt udviklet til dig, som lever et aktivt liv. Indeholder aminosyren L-arginin og en juice- og frugtekstraktmix. Giver dig den daglige dosis af vitaminerne C, D, B6, B12 og folsyre.
Produkterne leveres i en speciel Vital5-boks, og i pakken medfølger ydermere en Argi+ scoop og et informationsblad med tips på vejen til en sundere livsstil
En perfekt grund, som nemt kan suppleres ud fra dine individuelle behov inden for Wellness, Fitness og Beauty. 
Log ind i shoppen på aloeveraforever.dk og se dagsaktuelle pris. 

OBS! Mulighed for rabat - forhør nærmere herom på 23 30 71 99.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...