17.02.2015

Forever Therm™ - fokus på forbrænding og god energi

Her er et virkeligt spændende kosttilskud med fuldt fokus på din forbrænding og på, at du skal kunne orke mere i din hverdag, i din sport, på dit studie og på dit arbejde. Det er ganske enkelt for alle, der gerne vil være på toppen.

Se pris og bestil Forever Therm i shoppen


Forever Therm™ indeholder 8 vitaminer, bl.a. de vandopløselige vitaminer C, B2 (100% ADI), B6, B12, Pantotensyre (100% ADI), som alle bidrager til normal energiomsætning og til at mindske træthed og udmattelse, samt folsyre (100% ADI). Derudover indgår også ekstrakt af både kaffe, grøn te og guarana. 


Sidstnævnte er frugten fra klatreplanten guarana, som vokser vildt i Amazona regnskoven. Denne frugt, som indeholder guaranin, som er en form for koffein, der længe har været anvendt og værdsat af indianerne i Amazona. I dag anvendes den i stort omfang som ingrediens i energidrikke, og indgår nu altså også i Forever Therm™ som vigtig ingrediens.


Forever Therm™ indgår i livsstilsændringsprogrammet Forever F.I.T. - læs mere om C9 og F15 på dinfitvejleder.dk og i shoppen på Aloe Vera Forever DK.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...