23.02.2015

Kan man tabe sig ved at drikke Aloe Vera?

Forever Living tilbyder flere forskellige programmer, Vital5, Forever C9 og F15, hvori indgår Aloe Vera som en væsentlig del af programmet. Det er der en grund til. 

Vi ved, at Aloe vera gel er godt for os, og vi ved, at kroppen fungerer bedst, hvis vi får tilstrækkeligt af de gode og livsvigtige næringsstoffer. Vi ved også, at hvad vi spiser og drikker har stor betydning for vores velbefindende, og for hvordan maven har det. Og vi ved, at en glad mave er udgangspunktet for normal fordøjelse og normal optagelse af næringsstoffer. 


Vital5 indeholder fem af de vigtigste kosttilskud for velvære. Sammen med sund kost og regelmæssig motion giver Vital5 dig det energiboost, som du måske savner i en travl hverdag. De fem kosttilskud er Forever Gel (vælg mellem Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar og Aloe Peaches), Forever Arctic Sea (rent fiskeolie), Forever Daily™ (multivitaminpiller med bl.a. frugt- og grøntsagsblanding), Forever Active ProB (mælkesyrebakterier) samt ARGI+, som er et innovativt kosttilskud bestående af et unikt l'arginin og vitaminkompleks.

Forever Change 9 (også kaldet C9) er et ni-dages program, der kan være starten på dit nye, slankere jeg. Der medfølger håndbog med udførligt program dag-for-dag samt målebånd, så du kan holde øje med, hvor mange centimeter, du taber dig i forløbet. 
I C9 indgår Forever Aloe Vera Gel, Forever Ultra (proteinshake), Forever Therm™ og Forever Fiber™.

Læs mere om C9 på dinfitvejleder.dk


FIT 15 er opfølgere til Forever C9, hvis du ønsker at få en fastere og slankere krop og komme i bedre form. I F15 indgår Forever Gel Original, Forever Ultra (proteinshake, vælg vanille eller chokoladesmag), Forever Therm™ og Forever Fiber™. F15 fås som Beginner, Intermediate og Advanced. Der medfølger håndbog til alle F15 bokse.

Hvert af de tre trin i F15 varer 2x15 dage.

Læs mere om F15 på dinfitvejleder.dk/f15På alle programmer i Forevers sortiment gives 90 dages kundetilfredshedsgaranti. 

Alle wellness og fitness programmerne kan bestilles i shoppen, hvor du også kan se aktuelle dagspris.
At se priser og handle i shoppen kræver login. Få login til shoppen her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...