28.11.2015

C9 og F15 fra Forever - årets julegave

Julegave nr. 1 til alle, der ønsker at starte på en frisk til nytår


En af de mest populære julegaver i år må uomtvisteligt være livsstilsændringsprogrammet F.I.T. fra Forever, som består af C9 - Forever Change 9 -, som er en kickstart til en ny livsstil samt F15 og Vital5. C9-boxen består af 3 forskellige kosttilskud samt måltidserstatning. De væsentligste elementer i programmet er aloevera, kostråd og motion, komplementeret af Forever Ultra shake med fuldværdigt protein og kosttilskuddene Forever Therm og Forever Fiber. Gå til shoppen

C9 boxen indeholder 2 liter Forever Aloe Vera Gel - verdens fineste Aloevera - frisk økologisk dyrket Aloe Barbadensis Miller fra Forevers egne plantager, hvor al bearbejdning foregår ved håndkraft. På de ni dage, som C9-forløbet varer, bruges ca. 1,1 liter af Aloe vera gelen, så der er mulighed for at "vedligeholde" i ca. en uge efterfølgende, så man kan nå at få bestilt nyt hjem, hvis man ønsker at fortsætte med drikken, hvilket rigtig mange vælger, da det giver større velvære, når maven er "glad". 
I C9-boxen er der også ekstra af Therm-tabletterne og Fiber-pulveret. Disse kan i øvrigt lige som både aloeveraen og Forever Ultra shake-pulveret suppleres op separat.

C9 og F15 vejledning for alle kunder hos Aloe Vera Forever DK
Mange søger efter laveste pris og rabat på C9 og F15, men man skal tænke sig godt om, før man falder for fristelsen for at købe hos en udbyder, der sælger med rabat. Selvom der medfølger en håndbog med boxen, så kan der opstå mange spørgsmål under forløbet, så derfor er det vigtigt at købe programmet hos en forhandler, der har kompetencen til at vejlede, frem for at jagte laveste pris på C9- og F15 boxene. 
Køb C9 og F15 hos F.I.T.-vejleder Lili Fisker på Aloe Vera Forever DK, så kan du være sikker på at kunne få seriøs og kompetent vejledning og rådgivning både før, under og efter C9 og F15. 
Din F.I.T.-vejleder Lili Fisker er klar til at besvare alle spørgsmål vedrørende programmet, telefonisk på 23 30 71 99 eller via PB, under hele forløbet. Du får ydermere tilbudt medlemskab i lukket bruger-forum, kun for F.I.T.-kunder, hvor spørgsmål som regel besvares stort set omgående. 
Denne service er inklusiv i programmets pris iflg. Forevers officielle vejl. prisliste, når du køber C9 og F15 hos Aloe Vera Forever DK.

Hvad koster C9 og F15? 
Det kan for mange forekomme mærkeligt, at prisen på C9, F15, Vital5 og andre produkter fra Forever ikke skrives i opslag som dette, på hjemmesider og blogs, hvor produkterne omtales, og på sociale medier i opslag. Det skyldes ganske enkelt, at Forever Living er en direkte salgsvirksomhed, hvor kontakten mellem forhandler og kunde er højt prioriteret, og derfor har firmaet den regel, der gælder for alle Forevers forhandlere, at alle priser kun må oplyses enten ved personlig kontakt eller i shoppen, når kunden er logget ind som kunde hos den enkelte forhandler.  
Se prisen i shoppen, eller ring på 23 30 71 99 og få oplyst pris på C9 og F15.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...