08.01.2016

Propolis og en base af Aloe vera til tør vinterhud = verdens bedste creme

Mange kæmper med sprukken, tør og uelastisk hud i den kolde vintertid, forårsaget af et tørt indeklima og kulden udenfor. Man smører og smører, men ingenting synes at virke. 
Hvad er løsningen?

Forevers blødgørende og honningduftende Aloe Propolis Creme giver dig løsningen med den fineste Aloe vera blandet med det bedste fra bikuben, nemlig propolis. Desuden indeholder den ingredienser som kamille og allantoin samt A- og E-vitamin, der også har fine hudplejende egenskaber. 

Det er ikke så underligt, at denne creme er en af de mest populære produkter i Forevers omfattende sortiment af wellness, fitness og beauty produkter. Med sine fugtgivende og blødgørende egenskaber er denne propoliscreme ganske fremragende til tør hud. 

Bestil Aloe Propolis Creme i shoppen. Få kundelogin her. Vær opmærksom på, at bekræftelsesemailen ofte havner i spam/uønsket post boxen.


Anvendelig over hele kroppen

Aloe Propolis Creme har en tyk, cremet konsistens, og den indeholder ikke vand, hvilket gør den særligt velegnet til vinterbrug og skiferien. Den er også meget velegnet til teenagerhud. Cremen kan anvendes over hele kroppen, på hænder og fødder, samt i ansigtet som dag- og natcreme.

Opnå flere anvendelsesmuligheder

Cremen kan bruges, som den er, eller du kan blande den med andre produkter fra Forever for at opnå en anden konsistens og effekt. Blandet 1:1 med Aloe Vera Gelly bliver den lettere at smøre ud og absorberes hurtigere, samtidig med at den giver ekstra fugt. Meget egnet til fx en hånd- eller fodkur for intensiv fugtpleje.
Blandet 1:1 med Aloe Lotion får du en lettere creme til større partier på kroppen, fx arme og ben.

Bestil Aloe Propolis Creme på tlf. 23 30 71 99, pr. email info@aloevera4ever.dk eller i shoppenFå kundelogin her. Vær opmærksom på, at bekræftelsesemailen ofte havner i spam/uønsket post boxen.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...