08.02.2016

Bedste L'arginine produkt: ARGI+ med vitamincomplex

Du, der lever et aktivt liv, ved godt, hvad du har brug for for at have det godt: 
Sund og næringsrig mad, motion, socialt samvær og søvn. Fundamentet for et godt helbred fås med en varieret kost, der indeholder både protein, kuldydrater og fedt, i kombination med fysisk aktivitet.

Læs også om ARGI+ her >

ARGI+ er et moderne kosttilskud, som er udviklet specielt til dig, som gerne vil leve et aktivt liv og få mest muligt ud af hver eneste dag. ARGI+ kan bestilles i shoppen.
Bemærk! For at se priser, skal du have kundelogin. Få login til shoppen her.
Hvad er ARGI+?
ARGI+ er et kosttilskud i pulverform, der indeholder aminosyren L-arginin samt et et mix af frugtekstrakt og juicepulver fra blåbær, hindbær, kirsebær, brombær, solbær, hyldebær, vindruer og granatæble. Helt enkelt forklaret er aminosyrer byggesten i proteiner. 

Desuden får du med ARGI+ 100% af det anbefalede daglige indtag af vitaminerne C, D, B6, B12 og folsyre, som alle bidrager immunsystemets normale funktion. Vitamin C, B6, B12 og folsyre bidrager også til at mindske træthed og udmattelse, mens vitamin D bidrager til normal muskelfunktion.

Røde blodlegemer har til opgave at fragte ilt til cellerne og både B6 og B12 bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer. 

Vitamin C, B6 og B12 bidrager alle til et normalt energistofskifte. 

Vitaminerne bidrager altså bl.a. til:


* Immunsystemets normale funktion (vitamin C, D, B6, B12 samt folsyre)

* At mindske træthed og udmattelse (vitamin C, B6, B12 og folsyre)

* Normal muskelfunktion (vitamin D)

* Normal dannelse af røde blodlegemer (Vitamin B6 og B12)
* Normalt energistofskifte (Vitamin C, B6 og B12) 


Det fine pulver blandes med vand eller evt. Forever Gel til en velsmagende, læskende drik. 10 g (en stick) modsvarer max. daglig dosis. Posen indeholder 30 portions-sticks à hver 10 g - i alt 300 g - og strækker dermed ved anbefalet daglig dosis til 30 dage.
En voksen person under 60 kg vil i mange tilfælde kunne få tilstrækkelig effekt ved mindre daglig dosis, evt. halv dosis. Prøv dig frem!

ARGI+ bestilles i shoppen eller på 23 30 71 99, hvor du også kan få oplyst pris.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...