02.01.2017

Forever Fiber - smagsneutralt, vandopløseligt fiberpulver

Får du fibre nok i din dagligdag?

Forever Fiber er et kosttilskud i form af et vandopløseligt fibrepulver, hvor en portion giver dig hele 5 gram fibre. Det kan bidrage til at mindske din lyst til søde sager og mellemmåltider, ved at fibrene fylder i maven, og det kan bidrage til en mere effektiv fordøjelse og en bedre mæthedsfølelse.

Du kan bestille Forever Fiber i aloeveraforever.dk, hvor du også kan se den dagsaktuelle pris, når du er logget ind.

• Kan opløses i en drik eller strøs over mad - opløses lettest, når du fylder væsken i glasset eller flasken EFTER Fiberpulveret.

• 5 gram modsvarer næsten 3 ½ dl brune ris eller 2 skiver fuldkornstoast.

Forever Fiber har en neutral smag og kan nemt blandes ud i et glas vand, anden drik eller blive en god rutine sammen med dit daglige shot Forever Aloe Vera Gel. Fibrepulvet kan også strøs over maden. Den handy portionsforpakning gør det nemt at tage en portion med til frokosten på arbejdet eller til vandflasken, hvis du er på farten.
Det er så mange udfordringer, som stresser os i løbet af en dag, men manglen på fibre, er noget du med Forever Fiber meget nemt kan gøre noget ved.

Anvendelsestips
Der er mange måder, du kan variere din portion Forever Fiber på. Du kan f.eks. blande den i din smoothie eller mikse den i din salatdressing. Du kan også komme det i varme drikke, fx the. Eller hvorfor ikke lave dine sunde Dadelkugler lidt sundere? 

Her har du opskriften på Dadelkugler med Forever Ultra og Forever Fiber:

Dadelkugler - lækre, sunde, fiberrige og proteinrige

10-20 mandler
3 spsk Forever Ultra (Vanilla eller Chocolate)
150 g dadler uden sten
1 spsk økologiske smør - kan erstattes af lidt vand
3 spsk kokosmel
1-2 sticks Forever Fiber

Alt kommes i multihakker og køres til en jævn masse. Massen formes til små kugler og trilles i kokosmel. Opbevares på køl.

PS: Mandlerne kan erstattes af saltede peanuts - så får du en anden smagsvariant.


Du kan bestille i aloeveraforever.dk, hvor du også kan se prisen på Forever Fiber, når du er logget ind. Eller du kan bestille på 23 30 71 99.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...