18.04.2017

Infinite by Forever - revolutionerende hudpleje indefra og udefra

ENESTÅENDE HUDPLEJE I DANMARK: infinite by Forever

Se pris og bestil i shoppen på aloeveraforever.dk


Vi ældes alle, men vi kan give huden en hjælpende hånd
Forestil dig din hud som en saftig blomme: spændstig, fast og glat repræsenterer blommen den unge og fugtede hud. Efterhånden som vi bliver ældre, mister vores hud fugt hurtigere. De miljømæssige faktorer som forurening og sol gør også sit til, at vores hud mister elasticitet, udstråling og fasthed. Derfor er aldrende hud mere tilbøjelig til at få rynker og fine linjer – præcis som en blomme, der har mistet noget af sin fugt.  

Vi kan ikke skrue tiden tilbage, men vi kan genoprette hudens fugtbalance, pleje huden og reducere forekomsten af fine linjer og rynker – få huden til at fremstå mere som en nyplukket blomme. 
Ved at kombinere det bedste fra videnskaben og naturen har Forever skabt en innovativ serie af avancerede hudplejeprodukter, der samarbejder med Aloe veras hudplejende egenskaber.

En ny måde at opleve Aloe vera på
Da Forever skabte infinite by Forever, anvendte Forevers eksperter peptider, kollagen, naturlige mineraler, planter og den seneste videnskab inden for hudpleje, der både supplerer Aloe vera og styrker dets fugtgivende og hudplejende egenskaber. Hudplejeprodukterne bidrager til at reducere forekomsten af fine linjer og rynker, forbedrer hudens glathed og struktur og giver dig fornemmelsen af en strålende, fugtet hud, der både føles og opleves yngre.

infinite by forever
Dette helt igennem enestående sæt omfatter et kosttilskud og tre hudplejeprodukter med fokus på anti-aging. Med sine kraftfulde ingredienser, der plejer huden både indefra og udefra, løftes Aloe veraens egenskaber til et helt nyt niveau.

Se pris og bestil i shoppen på aloeveraforever.dk

hydrating cleanser
En let og mild renselotion, der effektivt fjerner makeup samt urenheder som snavs, fedt og hudens affaldsprodukter. Den er meget hudplejende og fugtbevarende og bevirker, at huden føles glat og ren med en silkeblød fornemmelse. hydrating cleanser indeholder hverken parfume eller sulfater og passer til alle hudtyper samt til både mænd og kvinder. Brug den som første trin i din anti-aging-rutine.

Vejledning: Påfør en passende mængde cleanser på fugtet ansigt eller med våde fingre, og massér forsigtigt med cirkelbevægelser på ansigt og hals. Husk tindingerne og hårgrænsen. Brug evt. et hårbånd eller et pandebånd. Skyl omhyggeligt af. Bruges dagligt, morgen og aften. Afslut om ønsket med skin tonic. Indgår ikke i infinite-serien. Her anbefales Forever Rehydrating Toner eller Sonya Aloe Refreshing Toner.

Ingredienser i hydrating cleanser
I hydrating cleanser er den hudplejende og blødgørende Aloe barbadensis, Forevers egen Aloe vera, hovedingrediensen. Blødgørende er også solsikkeolie, helianthus annuus, der er rig på linolsyre og E-vitamin. Olien opløser effektivt snavs og fjerner den varsomt fra huden. Kokos, æbleaminosyre og de glycinbaserede ingredienser er også hudplejende, men hovedsagelig overfladeaktive, skumdannende stoffer, der opløser snavs og fedt uden at irritere eller udtørre huden. Capryloylglycerin bidrager til en silkeblød fornemmelse, beskytter og plejer huden og er blødgørende. Glycerin beskytter og plejer ikke bare huden, men har også evnen til at sprede sig og danne en fugtbevarende barriere på huden. Endelig er hydrating cleanser også beriget med den essentielle og hudplejende aminosyre arginin.

Se video om infinite by Forever her!

firming serum 
Et opstrammende serum, der giver huden et ekstra boost. Den høje koncentration af aktive stoffer giver ekstra meget fugt til dette serum, og det bevirker blandt andet, at oplevelsen af fine linjer reduceres. Serummet indeholder hverken parfume eller silikone og passer til alle hudtyper. Anvend firming serum som en naturlig anti-aging-komponent i din daglige hudplejerutine.

Vejledning: Tryk 1-2 gange på pumpen, og påfør serum på ren hud. Massér forsigtigt produktet på ansigt og hals, til det er absorberet. Tryk endnu engang på pumpen, og påfør serum på halsen i en glidende bevægelse opad mod hagen for at opnå det bedste resultat. Påfør serum efter afrensning, men før fugtgivende ansigtscreme. Bruges dagligt, morgen og aften.

Ingredienser i firming serum
Aloe barbadensis, Forevers egen hjemmedyrkede Aloe vera, er også her hovedingrediens. Den er hudplejende, blødgørende og absorberes hurtigt af huden. Serummets aktive ingredienser forstærker Aloe veraens plejende egenskaber yderligere. Når vi ældes, reduceres hudens produktion af kollagen, der er et protein opbygget af lange peptidkæder. Kollagen er det protein, der giver huden fasthed og volumen. firming serum indeholder de tre lange peptidmolekyler tripeptid-1, trifluoracetyl tripeptid-2 og caprooyl tetrapeptid-3, der er moderne anti-aging-hudplejeingredienser. Tilsammen er peptiderne i firming serum både hudplejende og blødgørende og imiterer hudens naturlige proces for at give fornemmelsen af en fast og elastisk hud. En ingrediens, der understøtter kollagensyntesen, er gærtekstrakt, der også hjælper til at modvirke oplevelsen af en ujævn hudfarve.
Valleprotein bidrager til at øge hudens blødhed og fasthed. Glycerin har desuden evnen til at sprede sig og danne en fugtbevarende barriere på huden. Her hjælper også natriumhyaluronat til, et salt fra hyaluronsyre, der er meget fugtbevarende. 
Sidst, men ikke mindst, bidrager den essentielle aminosyre arginin med sine hudplejende egenskaber.

restoring crème
Et kraftfuldt element i denne anti-aging-serie er restoring crème, der er spækket med over 15 hudplejende stoffer. På trods af de mange blødgørende ingredienser føles restoring crème let og glat mod huden og absorberes hurtigt uden at føles det mindste fedtet eller tung.

Vejledning: Påføres ansigt og hals efter firming serum om aftenen efter afrensning. Tryk én gang på pumpen, og massér forsigtigt creme på ansigt og hals med cirkelbevægelser. Arbejd dig opad og udad mod hårgrænsen. Kan også fint anvendes som dagcreme, hvis du ikke har behov for en dagcreme med solfaktor.

Ingredienser i restoring crème
Denne creme indeholder kraftfulde botaniske ingredienser som acai og granatæble, der sammen med hudplejende C- og B3-vitamin bevirker, at huden føles glat og fugtet. Plantolin er en plante, der stammer fra Australien, og som fremmer de mange hudplejende egenskaber i hovedingrediensen Aloe vera. Sammen har disse ingredienser vist sig at berolige huden. B3-vitamin og rødbedeekstrakt udjævner hudfarve og tekstur og bidrager til en ungdommelig fornemmelse. 
Her hjælper både linolensyre, linolsyre (F-vitamin) og anti-aging-ingrediensen beta-glucan med deres gode, hudplejende egenskaber. Ingredienser som squalan, jojoba, arginin, glycolipider og bivoks har vigtige, blødgørende egenskaber, der bevirker, at restoring crème er let at stryge på huden.
Endelig er der i denne fugtgivende creme de fugtbindende og hudplejende ingredienser, baseret på sukkerstoffet xylitol og en fantastisk anti-aging-blanding af opfriskende og hudplejende essentielle olier fra lavendel, petitgrain, basilikum, eukalyptus, limeskal og appelsinskal. De er, præcis som plantolin, med til at styrke Aloe veras egenskaber og hjælper også til at pleje tør hud. 
restoring crème er prikken over i’et i din daglige anti-aging-rutine.

collagen complex
Forevers moderne kosttilskud hjælper dig med at fokusere på en sund hud fra flere aspekter. collagen complex arbejder nemlig med huden – indefra og ud. Anvendes dagligt som en naturlig del af din hudplejerutine. 
Kollagen er et af de proteiner, der opbygger vores hud. Kollagenproduktionen reduceres, efterhånden som vi bliver ældre. Det betyder, at hudens stabilitet reduceres, og rynker og fine linjer opstår. Hydrolyseret marinekollagen er den vigtigste ingrediens i collagen complex. Hydrolyseret betyder, at kollagenet allerede er nedbrudt ved hjælp af en proces, der kaldes hydrolyse. Det igen indebærer en nedbrydning af forbindelser ved reaktion med vand. Proteinet bliver nedbrudt til mindre stykker, og det er derfor lettere og hurtigere for kroppen at optage kollagenet uden først at behøve at spalte det.
Dette kosttilskud indeholder også saftkoncentrat fra en speciel sort cantaloupmelon, der udelukkende dyrkes i Frankrig. Her er C-vitamin, der hjælper til både at reducere træthed og udmattelse samt bidrager til normal kollagendannelse, der fremmer hudens normale funktion. 
collagen complex indeholder også hvedeekstrakt med ceramider som en af hovedingredienserne. Ceramider er lipidmolekyler, der findes i cellemembranen i vores celler. Ceramidniveauerne falder med alderen, og det anses for at være en af årsagerne til, at huden opleves tørrere, når man bliver ældre. 
Endelig er der tilsat biotin, også kaldet B7-vitamin, da det bidrager til at bevare normalt hår og normal hud. 
Anbefalet daglig dosis er 2 tabletter, der tages om morgenen sammen med morgenmåltidet.

Se pris på og bestil infinite by Forever i shoppen på aloeveraforever.dk

Spørgmål om infinite by forever og Forevers øvrige sortiment besvares på 23 30 71 99 eller via email info@aloevera4ever.dk


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...