19.04.2017

Sådan plejer du din hud med infinite by Forever

Jeg har forelsket mig vildt og inderligt i den nye anti-aging hudplejeserie infinite by Forever. Så er det sagt! Det er ganske enkelt de skønneste hudplejeprodukter, jeg har prøvet. Nogensinde! Om kort tid vil det så vise sig, om serien lever op til de gode anmeldelser. Men jeg er sikker på, at det gør de, for Forevers produkter holder. 
Og ellers er der jo 90 dages tilfredshedsgaranti - osse på disse produkter.


Som Forever forhandler gennem 16 år har jeg selvfølgelig prøvet alle de hudplejeserier, som Forever har lanceret, og de har været fantastiske alle sammen. Især har jeg været glad for hudplejeserien Fleur de Jouvence, som er meget mild og god til følsom hud. 


Men med denne nye innovative hudplejeserie er jeg bare SOLGT! 


På videoen viser jeg, hvordan du bruger infinite by Forever i min morgenrutine.
Bemærkning til rutine, der gennemgås på videoen: 

Om ønsket kan du tilføje skin tonic efter hydrating cleanser - jeg anbefaler Forever balancing toner fra Targeted serien eller Sonya Aloe Refreshing Toner - og om ønsket kan du anvende en dagcreme evt. med solfaktor om morgenen i stedet for restoring crème, og så blot anvende restoring crème som natcreme. Personligt er jeg vild med restoring crème og synes ikke, den er for tung til brug om dagen, så jeg anvender den gerne både morgen og aften. 


Den nye hudplejeserie infinite by Forever kan du bestille i min shop på aloeveraforever.dk eller du kan ringe til mig på 23 30 71 99.


Læs meget mere om denne moderne serie HER!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...