20.09.2017

Aloe Lips - verdens bedste læbepomade, selvfølgelig med Aloe vera

SE PRIS OG BESTIL ALOE LIPS HER >

Check ingredienslisten på din læbepomade! 

Er første ingrediens på listen vand (aqua)?

Er dine læber tørre og sprukne, så hjælper det ikke at smøre en læbepomade på, som er baseret på vand. Tværtimod! Det vil blot udtørre dine læber endnu mere, så du skal smøre igen og igen.


Med Aloe Lips fra Forever får du bløde, glatte læber, som er rigtigt godt beskyttet mod vind og vejr, også om vinteren, da den er uden tilsat vand. Aloe Lips er nemlig baseret på Aloe vera, som plejer læberne, og indholder bivoks, som beskytter læberne og Jojobaolie, som blødgør læberne. 

Aloe Lips er velegnet til både børn og voksne. Du kan selvfølgelig købe Aloe Lips stykvis, men hvorfor ikke købe en hel æske, som indeholder 12 stk. Aloe Lips - så har du til hele familien og skal ikke købe så ofte? 

I shoppen bestiller du blot 12 stk. Aloe Lips - så får du dem leveret i en æske. 

Eller bestil på 23 30 71 99.

Superanvendelig 

Aloe Lips er ikke kun til læberne. Den er nemlig også plejende, lindrende og beroligende på huden, så den kan fx også anvendes til neglebånd og som førstehjælper ved kløe fra eksempelvis myggestik. Har purken en næse, der løber, så det svier under næsen, så er Aloe Lips også førstehjælperen, der er rar at have ved hånden.

Bestil produkter i shoppen på aloeveraforever.dk 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...