20.09.2017

Aloe Lips - verdens bedste læbepomade, selvfølgelig med Aloe vera

SE PRIS OG BESTIL ALOE LIPS HER >

Check ingredienslisten på din læbepomade! 

Er første ingrediens på listen vand (aqua)?

Er dine læber tørre og sprukne, så hjælper det ikke at smøre en læbepomade på, som er baseret på vand. Tværtimod! Det vil blot udtørre dine læber endnu mere, så du skal smøre igen og igen.


Med Aloe Lips fra Forever får du bløde, glatte læber, som er rigtigt godt beskyttet mod vind og vejr, også om vinteren, da den er uden tilsat vand. Aloe Lips er nemlig baseret på Aloe vera, som plejer læberne, og indholder bivoks, som beskytter læberne og Jojobaolie, som blødgør læberne. 

Aloe Lips er velegnet til både børn og voksne. Du kan selvfølgelig købe Aloe Lips stykvis, men hvorfor ikke købe en hel æske, som indeholder 12 stk. Aloe Lips - så har du til hele familien og skal ikke købe så ofte? 

I shoppen bestiller du blot 12 stk. Aloe Lips - så får du dem leveret i en æske. 

Eller bestil på 23 30 71 99.

Superanvendelig 

Aloe Lips er ikke kun til læberne. Den er nemlig også plejende, lindrende og beroligende på huden, så den kan fx også anvendes til neglebånd og som førstehjælper ved kløe fra eksempelvis myggestik. Har purken en næse, der løber, så det svier under næsen, så er Aloe Lips også førstehjælperen, der er rar at have ved hånden.

Nu vi er ved læbepomade - har du prøvet Sun Lips?


Forever Sun Lips er den nye læbepomade fra Forever Living med Broad Spectrum solfaktor SPF30 og Aloe Cooling Protection. Samtidig er Forever SUN LIPS vandresistent i 80 minutter. Det betyder, at den er meget velegnet både på skiferien om vinteren og ved poolen eller stranden om sommeren. 
Den har en frisk duft og smag af mint - køler dejligt om sommeren og beskytter effektivt dine læber året rundt. 
Forever Sun Lips er individuelt pakket og er kun få kroner dyrere end Aloe Lips.

Prøv den næste gang, du alligevel skal bestille produkter i shoppen på aloeveraforever.dk 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...