22.09.2017

Aloe Lotion og Aloe Moisturizing Lotion - to klassikere med aloe vera fra Forever

Aloe Lotion og Aloe Moisturizing Lotion er to dejlige hud- og kropsplejeprodukter, der desværre ofte glemmes, når Forevers forhandlere præsenterer produkter, da det som regel er de mest solgte produkter, best sellerne, der fokuseres på. Det er dog to produkter, der så absolut er værd at skifte nærmere bekendtskab med, og som hører hjemme i ethvert hjem.

Aloe Lotion og Aloe Moisturizing Lotion kan bestilles i shoppen, hvor du også kan se priser og bestille, når du har oprettet kundekonto

Det gøres nemmest ved at anvende "Facebook Log In" symbolet under Opret konto i shoppen, hvis du er Facebook-bruger.


Eller se priser i PRODUKTKATALOGET på side 27 og bestil på 23 30 71 99.

Aloe Lotion er det produkt i Forevers hud- og kropsplejesortiment, der indeholder næstmest ren, frisk stabiliseret Aloe vera. Produktet med højest indhold af Aloe vera er Aloe Vera Gelly, som jo nærmest er identisk med planten, og derfor ofte kaldes "planten på tube".


Aloe Lotion er en let bodylotion med Aloe vera, jojobaolie og E-vitamin, som er plejende, fugtighedsbevarende og lindrende, og som blødgør huden og holder den glat. 

Indeholder desuden abrikoskerneolie, allantoin, collagen og elastin, som tilsammen med de øvrige produkter er med til at pleje, berolige og smidiggøre huden.
Faktisk kan Aloe Lotion også anvendes i ansigtet, men anbefales først og fremmest til kropspleje. 

Aloe Lotion er en fantastisk lotion til tør, normal hud, der trænger til en god lotion. Den kan anvendes hver dag og påføres efter behov, - også velegnet til mindre børn, og den har en diskret neutral duft. 


Aloe Lotion kan bestilles i shoppen


Aloe Moisturizing Lotion er ligeledes til kropspleje, men udmærker sig i særdeleshed som ansigtspleje og som håndcreme og fodcreme. Rigtig mange mænd anvender den som creme i ansigtet, og mange kvinder som underlagscreme for makeup eller ganske enkelt som dagligcreme og beskyttelse mod vind og vejr. Det er en meget populær all-round lotion hos både kvinder og mænd samt teenagere, og tilmed til en overkommelig pris.

Aloe Moisturizing Lotion har en cremet konsistens, der hurtigt trænger ind i huden, og gør huden blød og lækker. Den giver ekstra meget fugt og spændstighed til huden, da den udover Aloe vera indeholder abrikoskerneolie, jojobaolie, kamilleekstrakt, kollagen og elastin. Har en fin frisk duft, som de fleste kan lide.


Aloe Moisturizing Lotion kan bestilles i shoppen


Mange har svært ved at skelne disse to Aloe vera cremer, og det er helt naturligt, da begge kan anvendes både til ansigtet og kroppen, og altså begge to fine all-round produkter. Konsistensen og duften på de to produkter er dog forskellig, hvor Aloe Lotion er mere let og Aloe Moisturizing er lidt mere cremet. Så man vælger det produkt, man synes bedst om, eller man vælger - som jeg personligt gør - Aloe Lotion til kroppen og Aloe Moisturizing til ansigt, hænder og fødder.


Nærmere oplysninger og bestilling på 23 30 71 99 eller info@aloevera4ever.dk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...