14.09.2017

Nå din idealvægt og bliv FIT med C9, F15 og Vital5, sund kost og træning


Interessen for sundhed og velvære er større end nogensinde før, men vi har alle forskellige forudsætninger og mål. Derfor har Forever tre forskellige kost- og træningsprogrammer, der matcher menneskers forskellige behov. 

Det populære C9-program er designet til at give dig en kickstart af din nye, sunde livsstil, mens det seneste program i serien, F15, hjælper dig med en langsigtet plan for, hvordan du kan etablere og bevare en sund livsstil. Med Vital5 får du en smart grundpakke med vores mest populære kosttilskud, først og fremmest den af mange elskede Forever Aloe Vera Gel.

F.I.T. programmerne kan bestilles i SHOPPEN, hvor du også kan se pris og bestille, når du har oprettet kundekonto. Det gøres nemmest ved at anvende "Facebook Log In" symbolet under Opret konto i shoppen, hvis du er Facebook-bruger.


Eller se pris på Aloe Lips i PRODUKTKATALOGET på side 14-15 og bestil på 23 30 71 99. Eller send email til info@aloevera4ever.dk

F.I.T. står for Foundation, Inspiration og Transformation og er grundværdierne i Forevers kost- og træningsprogrammer. De er specielt udviklet, så alle kan få den hjælp, der er nødvendig for at etablere eller bevare en sundere livsstil. Vi ønsker at tilbyde en sund livsstilsændring med varige resultater, og hertil er det nødvendigt med tålmodighed og et program, der giver de bedste resultater af din træning, din kost og din krops forudsætninger, så du kan nå dine mål.

C9 er fundamentet i Forever F.I.T.-programmet, som kan hjælpe dig med at kickstarte din rejse mod et sundere jeg. Det er effektivt, nemt at følge og det giver dig de værktøjer, du har brug for, for at starte din forandring i dag! Der indgår i pakken tre forskellige kosttilskud, nemlig Forever Aloe Vera Gel (aloe vera drik), Forever Therm og Forever Fiber, samt måltidserstatning med protein, Forever Ultra, som fås enten med Vanilla eller Chocolate smag. 

F15 Beginner passer til dig, som er i begyndelsen af, eller som vil begynde med, en aktiv livsstil. Programmet hjælper dig med at forandre dit syn på mad og træning.
Også her er Aloe vera vigtigste element.  

Uanset om du allerede er aktiv, men ikke ser det ønskede resultat, eller om du er klar til at tage det næste skridt i en sundere retning, så er F15 Intermediate det rigtige valg for dig. 

Uanset om du er en atlet, som står på toppen af din karriere eller er meget aktiv og søger nye udfordringer for at kunne nå det næste niveau, så opfylder F15 Advanced dine behov. 

Alle ovennævnte pakker indeholder nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil og en fuldspækket brochure med udførlig vejledning for det enkelte niveau.

Det kan være svært at træffe sunde valg hver dag. Her kan nøje udvalgte kosttilskud være et godt supplement for at opnå balance. Vital5 er en smart basispakke, der gør vejen til velvære i hverdagen lettere. Indeholder fem af vores mest populære kosttilskud og er et godt supplement, hvis du ønsker at gøre hverdagen lettere. 
De fem kosttilskud er flg.: Aloe Vera Gel (vælg mellem Forever Aloe Vera Gel eller Forever Aloe Berry Nectar), Forever Active Probiotic mælkesyrebakterier, Forever Arctic Sea fiskeolie kapsler, Forever Daily multivitamin tabletter og Forever Argi+ med L'arginine og vitaminkompleks. 

På dinfitvejleder.dk kan du læse mere udførligt om alle programmer samt se en video, hvor Din FIT vejleder Lili Fisker gennemgår programmerne detaljeret. 

C9, F15 og Vital5 kan bestilles i shoppen, hvor du også kan se pris og bestille, når du har oprettet kundekonto. Det gøres nemmest ved at anvende "Facebook Log In" symbolet under Opret konto i shoppen, hvis du er Facebook-bruger.

Eller se pris på boksene i PRODUKTKATALOGET på side 14-15 og bestil på 23 30 71 99.

Har du spørgsmål, du ikke finder svar på på dinfitvejleder.dk, er du altid velkommen til at ringe til Lili Fisker på 23 30 71 99 eller skrive til mig på info@aloevera4ever.dk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...