21.09.2017

Smoothie opskrift med Forever Ultra Vanilla, mango og ananas

BESTIL FOREVER ULTRA VANILLA HER


Er du ved at gå lidt kold i din Forever Ultra shake, så tænk "smoothie" i stedet for. Så åbner der sig en fantastisk verden af lækre måltider sig for dig. Dit lette måltid med Forever Ultra kan nemlig varieres i det uendelige, afhængigt af hvad du har hjemme af frugt og bær, frosne eller friske - og ja - sågar grøntsager og krydderier. 

Find Forever Ultra Vanilla og Forever Ultra Chocolate proteinpulver i SHOPPEN
hvor du også kan se priser og bestille.


Eller bestil på 23 30 71 99.


Prøv fx denne Forever Ultra Vanilla smoothie med frossen mango og ananas. Frisk frugt eller ananas fra dåse i egen saft kan også bruges, men så er det en god ide at tilsætte et par isterninger, så din smoothie bliver helt kold. Opskrift

1,5 dl frossen mango
0,5 dl frossen ananas
1,5 dl mandelmælk
1 scoop Forever Ultra Vanilla
30 ml Forever Aloe Peaches (kan udelades)

Det hele blendes.


Med en scoop Forever Ultra proteinpulver får du et ernæringsmæssigt fuldgyldigt måltid, som er let og hurtigt at tilberede, enten blot som en shake, eller som her i en blender. Super lækkert til morgenmad, til frokost eller efter træning. 

Vil du gøre det ekstra godt, så tilsæt 30 ml Forever Aloe Peaches. Det er den lækre Aloe vera gel med ferskensmag og små håndskårne aloevera gel-stykker. 

Du kan bestille Forever Ultra Vanilla i shoppen eller du kan ringe på 23 30 71 99 og bestille. Eller send email til info@aloevera4ever.dk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...