21.10.2017

Bloggere skriver om infinite by forever - den ny Aloe vera anti-aging serie

Den nye, avancerede skin care serie fra Forever Living, som er baseret på verdens fineste aloe vera, henvender sig til både kvinder og mænd fra midt tyverne og opefter, hvor aldringen af huden sætter ind, er blevet modtaget med stor begejstring i Danmark såvel som i det øvrige Skandinavien. 

infinite by forever kan bestilles i shoppen, hvor du også kan se priser og bestille.


Eller bestil på 23 30 71 99.

Da serien blev lanceret i april i Skandinavien, var der på forhånd så stor interesse for sættet med de 4 produkter - kosttilskuddet firming complex med kollagen, renselotionen hydrating cleanser, den ultrafine firming serum og dag- og natcremen restoring crème - at sættet blev revet af hylderne på Forevers europæiske storlager i Holland, som betjener hele Europa og dele af Afrika og Asien.


Efterspørgslen var så stor, at produkterne i første omgang kun blev solgt i sæt med alle 4 produkter, og det er først i oktober, at Forever har kunnet følge med, så produkterne nu også kan købes stykvis. 


En række skandinaviske influencers har indgået et samarbejde med Forever Living, og fortæller på deres kanaler om deres erfaringer med Aloe vera produkterne. Ikke mindst infinite by forever, som er det nye anti-aging hudpleje program til moderne kvinder og mænd, har fundet vej til deres hjerter, ser det ud til. 


Norske blogger og influencer Emilie Tommerberg har lavet en fin video, hvor hun viser, hvordan hun bruger infinite by forever produkterne i sin hudplejerutine. Du kan se videoen her:


Du kan finde svenske Mirelles blogindlæg om infinite by forever på dette link: http://designbymirelle.se/2017/october/det-var-dags-nu.html


Den danske influencer og beauty blogger Sara Rostrup skriver og fortæller om firming complex på denne instagram video: https://instagram.com/p/BZ1Rs-qhT7a/ og på hendes Instastory og hendes blog: http://youblush.com/kan-kosttilskud-give-flottere-hud/ 

Også den finske blogger Metti Forssell, som har virkelig flotte billeder på sin blog, har taget Forevers nye Aloe vera baserede serie til sit hjerte.


Du kan nok ikke få så meget ud af at læse Mettis anmeldelse, da det er på finsk, men du kan i hvert fald se den meget flotte billedserie med infinite by forever på http://www.elle.fi/mettiforssell/2017/08/hyvinvoivan-ihon-salaisuus/?pk_campaign=Earned-Facebook-hyvinvoivan-ihon-salaisuusinfinite by forever kittet såvel som de enkelte produkter stykvis kan bestilles i shoppen, hvor du også kan se priser. 
Du kan også ringe og bestille på 23 30 71 99.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...