20.12.2017

Forever targeted skin care: Sund hudpleje med naturlige ingredienser

Fokus på sund hud med hjælp fra naturen

SE PRISER OG BESTIL ALOE VERA HUDPLEJE PRODUKTER HER >

Forever lancerede de første to produkter i denne nye serie, som markedsføres under fællesbetegnelsen targeted skin care, i slutningen af 2017. De sidste to skønne produkter i serien er nu lanceret og kan bestilles i shoppen

Dagcreme med SPF 20
Det første produkt i serien, protecting day lotion, er en dagcreme med solfaktor 20, der fugter, blødgør og plejer huden. Samtidig blokerer den mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler, da den indeholder bl.a. de fysiske solfiltre titandioxid og zinkoxid, men også Aloe vera, E-vitamin, vandmelonekstrakt og flere blødgørende olier.


protecting day lotion indeholder mange hudplejende, fugtighedsgivende og beskyttende ingredienser. Aloe vera består naturligt hovedsageligt af vand, som her protecting day lotion bruges som opløsningsmiddel, da det er vigtigt, at ingredienserne, såsom de forskellige hudplejeolier og solcremefiltre kan opløses, blandes og fordeles jævnt i produktetAloe vera er en vigtig ingrediens i protecting day lotion, men alle de fine ingredienser, der er i produktet, er en helhed og har følgende funktion:

Solbeskyttelse: Zinkoxid, titandioxid
Hudplejende: Aloe vera, allantoin, vitamin E (tokoferol), majroeolie og tungolie, strandkål, jerikorose, carragentang, vandmelon, solsikkeolie, natriumhyaluronat
Blødgørende: Aloe vera, kokosnød, snebævresvamp, solsikkeolie
Fugtighedsbevarende: Aloe vera, snebævresvamp, natriumhyaluronat
Beskyttende: Allantoin, zinkoxid, celleekstrakt af Aloe vera
Beroligende: Allantoin
Opstrammende: Jerikorose

balancing toner Det andet produkt er en afbalancerende skintonic, der virker opfriskende, mens den plejer og stabiliserer hudens pH-balance. Den indeholder bl.a. Aloe vera, allantoin, moderne betaglucan, carragentang og ekstrakt af hvid the og agurk. Disse ingredienser beroliger din hud og genopretter fugtbalancen.

protecting day lotion og balancing toner kan bestilles i shoppen, hvor du også kan se prisen, når du er logget ind. 
Du kan også ringe og bestille på 23 30 71 99.

Forevers produkter kan ikke købes i detailhandlen, kun hos Forevers egne forhandlere. 

protecting day lotion og balancing toner er som nævnt de første to produkter i Forevers nye avancerede hudplejeserie, Targeted Skin Care, med et kraftfuldt indhold til gavn for din hud. 

Forevers eksperter har bl.a. anvendt peptider, collagen, naturens egne mineraler og planter, samt den seneste teknologi, når der er tale om hudpleje, som ikke blot supplerer Aloe vera, men også forstærker Aloe veraens hudplejende og fugtgivende egenskaber. 
De nye produkter medvirker til at forbedre strukturen og glatheden i din hud, og medvirker til at give dig en dejlig fornemmelse af en helt igennem fugtet og strålende hud, der vil føles og opleves yngre. 
Disse produkter falder rigtigt fint ind med den anden nye antiaging hudplejeserie fra Forever, nemlig infinite by forever, og kan også bruges sammen med andre produkter i din daglige ansigtspleje. 

De to Targeted Skin Care produkter, der blev lanceret i februar 2018, er flg.:

smoothing exfoliator – En yderst skånsom, men meget effektiv eksfoliator, som hjælper huden via peeling med at fjerne døde hudceller, så nye og friske kan komme til. Medvirker også til at give huden en mere jævn hudfarve, en fin glød og pænere struktur og modvirker tilstoppede porer. 
smoothing exfoliator indeholder bl.a. Aloe vera, jojobakugler, bambuspulver og de fine kemiske eksfoliatorer bromelain og papain. Glæd dig til en ny oplevelse med smoothing exfoliator!

awakening eye cream - Friskere øjne på et øjeblik! 
En absolut innovativ øjencreme, som du kan forvente mere af, end du er vant til med en øjencreme. Den giver fugt til dine sarte øjenomgivelser med et silkeblødt resultat og en ungdommelig følelse. Den er meget fugtgivende, hudplejende og blødgørende, men opleves samtidig opstrammende. awakening eye cream indeholder bl.a. Aloe vera, 4 forskellige peptidkæder, rødbede, silkerosentræsbark, hydrolyseret collagen og jojobaolie.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...