16.01.2018

Hvor meget Aloe Vera Gel skal man drikke om dagen?

Doseringsvejledning for Aloe Vera gel

BESTIL ALOE VERA HER >

Forever Livings fine Aloe vera drik findes i tre varianter på det danske marked. 
Forever Aloe Vera Gel (den gule Tetrapak karton med brunt låg), Forever Aloe Berry Nectar (den lyse med bordeaux låg) og Forever Aloe Peaches (den lyse med orange låg).
Alle tre varianter har omtrent samme effekt, dog har Forever Aloe Vera Gel det højest mulige indhold af Aloe vera, nemlig 99,7%.
Den er helt uden konserveringsmidler, farvestoffer eller sødestoffer.  

Foretrækker du Aloe vera gelen - som denne sunde drik korrekt kaldes, tættest muligt på naturen - og ikke Aloe vera juice, som nogen kalder det, da juice som bekendt er tilsat vand - så er det den originale, gule Forever Aloe Vera Gel, som smager syrligt og let bittert, du skal vælge. 

Foretrækker du en frisk, frugtagtig smag af æble/tranebær og ydermere fordelene ved tranebær, er det Forever Aloe Berry Nectar, du skal vælge. 


Er du til en mere sød smag af fersken, så skal du vælge Forever Aloe Peaches.

Der er en smag til alle, og i dag ved de fleste, at gelerne fra Forever er de fineste i verden - Rolls Roycen inden for Aloe vera. Ikke for ingenting at Forever også kaldes The Aloe Vera Company!

De tre Aloe vera gel varianter kan bestilles online i SHOPPEN
Priser kan ses i shoppen.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 23 30 71 99.

Motorolie til kroppen - Aloe vera er et kosttilskud for alle
Aloe vera gel er et moderne kosttilskud med en tusindårig historie, der indtages på daglig basis af alle mennesker, der ønsker at tage hånd om egen krop og velvære.

Anbefalet dosering for en rask, voksen person er 40-120 ml, individuelt afstemt efter den enkeltes behov/ønsker.

Dosering af drikkegel for en voksen
Herunder følger doseringsanvisning for en person, der vil starte på at drikke Aloe vera som dagligt kosttilskud, - altså ikke i forbindelse med et F.I.T.-program (C9, F15 eller Vital5), hvor der jo altid drikkes 120 ml om dagen.

De første 8-9 dage (den første liter) = 120 ml om dagen.
Dag 1 og dag 2 tages der 4 x 30 ml som shots jævnt fordelt over dagen. Fx 30 ml morgen, 30 ml frokost, 30 ml ved aftensmaden og 30 ml før sengetid.

Dag 3-8/9 tages der enten 120 ml om morgenen sammen med morgenmaden, eller 60 ml morgen og 60 ml til aften.

Ønsker du derefter at fortsætte med 120 ml om dagen, kan du fint gøre det. Ellers kan du sætte dosis ned til 60 ml om dagen. Enten som 60 ml om morgenen, eller 30 ml morgen og 30 ml aften.

Fra gel nr. 4 kan du vælge at gå ned på ”vedligeholdelsesdosis” 40 ml, som så tages om morgenen, eller 2 x 40 ml (morgen og aften).
Optimalt udbytte opnås dog ved at drikke 120 ml dagligt året rundt. 

Dosering for børn og gravide
For børn op til 12 år er dosis lavere, afstemt efter barnets alder/vægt. Tal med forhandleren om dosering til dit barn op til 12 år.
Børn under 1 år bør kun indtage Aloe vera gel efter samråd med læge eller sundhedsplejerske.

Gravide bør kun indtage Aloe vera gel i samråd med læge eller jordmoder - lige som det er tilfældet med alle andre kosttilskud.

Læs uddybende artikel om Forevers Aloe vera geler HER


Forevers Aloe vera drikke kan købes i SHOPPEN eller bestilles på 23 30 71 99. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...