22.02.2018

Bloggeren Silke Grane fra Beauty by Silke roser infinite by forever serien og collagen complex


Det er blevet trendy at drikke Aloe vera gel. Og det skal være den "rigtige" fra Forever Living Products. 

Kendisser åbner gerne deres køleskabe på TV og viser deres Forever Gel frem som en helt naturlig ting, og mange mennesker, der lever et hektisk liv med travlhed i hverdagen, har valgt, at Forever Argi+, som er det avancerede kosttilskud med L'Arginine og vitaminkompleks, skal være en del af deres daglige helse og velvære rutine, så der også er overskud til træning og et godt liv med familien. 


Det nyeste kosttilskud i Forever-sortimentet, nemlig Forever Move, har også lynhurtigt fået mange fans, der gerne vil leve et aktivt liv i bevægelse, over hele landet.


For ikke at tale om, hvor mange danskere, der har kickstartet en sundere livsstil med Forever F.I.T. programmerne, 9-dages programmet C9, 15-dages programmet F15 og månedsprogrammet Vital5


Produkterne kan ikke købes i detailhandlen, kun hos Forevers egne forhandlere. Du kan se priser på alle Forevers hudplejeprodukter online i SHOPPEN.infinite by forever aloeveraforever.dk
Men det er ikke kun Forevers populære og super gavnlige kosttilskud, der vinder indpas hos rigtig mange. På de sociale medier er der en hudplejeserie, som nu ses igen og igen. 

Det er infinite by forever, som er en anti-age hudplejeserie til både kvinder og mænd fra alderen 25 og opefter. 


Alle Forevers produkter kan bestilles her i shoppen, hvor du også kan se priser. 
Den danske beauty journalist og makeup artist Silke Grane er en af dem, der har taget imod infinite by forever med åbne arme og rosende ord på bloggen "Beauty by Silke". 


Du kan se Silkes blog og læse, hvad Silke skriver om infinite by Forever HER >


Produkterne i infinite by forever-serien sælges også enkeltvis, og kosttilskuddet collagen complex fra serien er indstillet separat i Danish Beauty Award 2018. Også hele infinite-sættet er indstillet til Danish Beauty Award 2018. 


Du kan stemme på collagen complex på Instagram på danishbeautyaward.

Du kan bestille alle hudplejeprodukterne hos Aloe Vera Forever DK i shoppen, hvor du også kan se dagsaktuelle priser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...