09.02.2018

collagen complex fra Infinite by forever™ - sund og smuk hud indefra

Skønhed kommer indefra. 

SE PRIS OG BESTIL COLLAGEN COMPLEX HER >

Det handler ikke kun om det ydre. Sådan har man altid sagt, og vi ved, at der bogstaveligt talt er mere sandhed i de ord, end det, man oprindelig har ment med disse ord.

Det handler ikke kun om, hvilke skønne produkter, man plejer huden med udefra. Med den moderne teknologi, vi besidder i dag, ved vi, at de ting, vi spiser og drikker har stor indflydelse på vores udseende. Og vi ved, at der er nogle bestemte ting, som kan gøre en forskel på vores huds udseende.

Forevers nye kosttilskud collagen complex med kollagen, ceramider, melon, C-vitamin og biotin hjælper dig til at fokusere på en sund hud fra flere aspekter. collagen complex fokuserer nemlig på huden – indefra og ud. 


Kollagen er et protein, der opbygger huden. Produktionen af kollagen reduceres, efterhånden som vi bliver ældre. Det medfører, at der opstår rynker og fine linjer, da hudens stabilitet reduceres. I infinits by forever™ collagen complex er det den moderne ingrediens hydrolyseret marinekollagen, der udgør hovedkomponenten. 

infinite by Forever™ collagen complex indeholder ydermere saftkoncentrat fra cantaloupmelonen fra Frankrig. Den indeholder C-vitamin, der hjælper til både at reducere træthed og udmattelse samt bidrager til normal kollagendannelse, der fremmer hudens normale funktion.

Øvrige ingredienser i dette moderne kosttilskud er hvedeekstrakt, ceramider og biotin, der også alle er kendt for deres hudvenlige egenskaber. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...