27.02.2018

Organic Cotton Pads fra Forever - vatrondeller af økologisk bomuld

Biologisk nedbrydelige og fremstillet helt uden kemikalier. Oven i købet lækre bløde og fnugfri. Vi taler om de nye Forever Organic Cotton Pads, som er fremstillet af 100% økologisk bomuld.

Disse vatrondeller er perfekte for dig, der ønsker en effektiv og skånsom rengøring med bløde vatrondeller, men stadig sætter stor pris på, at der er tænkt på miljøet. De passer til din naturlige hudpleje med fx Forevers naturlige balancing toner fra Targeted Skin Care-serien eller en anden skin tonic efter dit valg. 


Find de lækre vatrondeller Forever Organic Cotton Pads i shoppen, hvor du kan se den dagsaktuelle pris og bestille. Eller ring 23 30 71 99 og bestil, hvis du ikke finder dem i shoppen.


Med Forevers vatrondeller kan du skånsomt rengøre ansigtet og fjerne makeup og urenheder. Og du kan selvfølgelig anvende disse organiske bomulds rondeller på samme måde, som du er vant til at bruge vatrondeller. Fx til baby eller til at fjerne neglelak med en neglelakfjerner. 
Vatrondellerne er præget forskelligt på hver side.

Økologisk proces

Disse vatrondeller er fremstillet af 100% fibre fra økologiske landbrug, helt uden pesticider. Bomulden er GOTS-certificeret (Global Organic Textile Standard) af ICEA (Ethical and Environmental Certification Institute). Det betyder for dig, at du ved at købe disse vatrondeller medvirker til en bæredygtig udvikling af økologisk dyrkning af bomuld.


Den fine organiske bomuld er helt ren og har ikke gennemgået nogen proces under produktionen, der kan efterlade uønskede rester i vatrondellerne. Rondellerne er fuldstændig fri for optiske blegemidler og klor. Og endelig er de 100% biologisk nedbrydelig i naturen og komposterbare. 
Emballagen sorteres som plastemballage ved affaldssortering. 

Du kan bestille Organic Cotton Pads i shoppen eller hos Aloe Vera Forever DK på mobil 23 30 71 99 eller via email info@aloevera4ever.dk


Du kan se priser på Forevers produktsortiment i produktkataloget.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...