20.03.2018

Aloe Nourishing Serum og Aloe Deep Moisturizing Cream | Silkeblød og fugtbevarende pleje til din hud

Sonya™ Aloe Nourishing Serum er beklageligvis i øjeblikket ikke tilgængelig i Forevers sortiment i Europa.

Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream kan stadig købes. 

Muligvis det skønneste serum, du kan få

Aloe Nourishing Serum er toppen af poppen til alle, der vil forkæle huden lidt ekstra. Og det gælder både kvinder og mænd i alle aldre. 
Denne lette, silkebløde og fugtbevarende serum absorberes hurtigt af huden og fedter ikke. Huden føles frisk og blød, og ru hud får sin glathed og glød tilbage igen. 
Serummet indeholder bl.a. Aloe vera, hvid the, E-vitamin og silkerosentræsbark. Det har en skøn, frisk citrusduft, og det føles fantastisk blød på huden, så praktisk taget alle, der prøver Aloe Nourishing Serum, forelsker sig i dette serum.

Aloe Nourishing Serum indeholder Aloe vera, der plejer, blødgør og bevarer fugten i huden samt hvid the, der opstrammer, styrker og beskytter huden. Silkerosentræsbark og E-vitamin er kendte hudplejende ingredienser, der medvirker til at give huden sin glød tilbage.


Sonya™ Aloe Nourishing Serum påføres hver morgen og aften efter afrensning af huden, men før ansigtscreme for optimalt resultat. Cremen over alle cremer
Aloe Deep Moisturizing Cream, som kan anvendes både som dagcreme og natcreme, for optimalt resultat over Aloe Nourishing Serum, indeholder en række ingredienser, der både tilfører fugt og er fugtbevarende samt hudplejende og blødgørende ingredienser. Her finder vi selvfølgelig Forevers fine Aloe vera, macadamianøddeolie og solsikkekerneolie. 
Fyrrebarkekstrakt plejer huden og er samtidig en kraftig antioxidant, som bidrager til bekæmpelse af de frie radikaler. De frie radikaler kan gøre huden sart, tør og mindre elastisk, og det medfører synlige alderstegn. Antioxidanter anses således som værende en af de mest effektive måder at modvirke hudens alderstegn. 

Ydermere indeholder cremen beskyttende glycerin og ceramider, der hjælper med at opretholde hudens naturlige beskyttelsesbarriere mod ydre faktorer fra klima og miljø som UV-stråling, forurening og cigaretrøg. 

Tilsammen giver alle disse ingredienser et fantastisk resultat med frisk hud og en ungdommelig glød.  
De skønne hudplejeprodukter kan du bestille i shoppen under Hudpleje, hvor du også kan se prisen, når du har oprettet kundekonto.Du kan også se pris på Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream i produktkataloget på side 24.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...