13.06.2018

Aloe Vera Gelly super til DIY ansigtsmasker | Aloe Vera Forever DK

SE PRIS OG BESTIL ALOE VERA GELLY HER >

Selvfølgelig kender du Forevers Aloe Vera Gelly. Du har den måske allerede stående derhjemme på badeværelset eller i køkkenet, fordi den er vildt god til så mange ting. 
Det er da også et af Forevers mest kendte og klassiske produkter. Men er du også klar over, at den udgør en helt fantastisk ingrediens i din hjemmelavede ansigtsmaske? 

Her får du to skønne opskrifter på hjemmelavet ansigtsmaske med henholdsvis jordbær og agurk. 


Anti-aging ansigtsmaske
Ingredienser: 
½-1 dl jordbær 
1 æggehvide 
Ca. 1 tsk. Aloe Vera Gelly

VejledningSkyl jordbærrene. Bland dem med æggehviden og Aloe Vera Gelly. Lad blandingen stå og trække i nogle minutter. Påfør masken efter afrensning af huden, og fordel den over hele ansigtet. Påfør et tykkere lag, hvor der er rynker eller ujævnheder. 
Lad masken virke i ca. 20 minutter. Vaskes af med lunkent vand. Skyl herefter ansigtet med koldt vand, så porerne trækker sig sammen. Afslut med skintonic og fugtighedscreme, eksempelvis Aloe Moisturizing Lotion.


Undgå området omkring øjnene, og skyl ansigtet grundigt efter behandlingen.

Ansigtsmaske med Agurk og Aloe vera
Ingredienser:
½ agurk
1 spsk. Aloe Vera Gelly


Vejledning: Du skal bruge en halv agurk og en spsk. Aloe Vera Gelly. Skræl agurken, og lav den til puré med en blender. Bland Aloe Vera Gelly og agurk. Vask ansigtet med varmt vand for at åbne hudens porer. Dup huden tør med et rent håndklæde. Med rene fingerspidser masseres blandingen rundt i ansigtet i cirkelbevægelser. Lad ansigtsmasken virke i 20 minutter, eller til den er størknet. Når ansigtsmasken er størknet, skylles den forsigtigt af, først med varmt vand og dernæst koldt. Afslut med skintonic og fugtighedscreme, eksempelvis Balancing Toner og Aloe Moisturizing Lotion.
Undgå området omkring øjnene, og skyl ansigtet grundigt efter behandlingen. 

Bestil Aloe Vera Gelly, Balancing Toner og Aloe Moisturising Lotion i shoppen på aloeveraforever.dk eller ring og bestil på 23 30 71 99.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...