11.06.2018

Sikre sommerhits: Aloe Sunscreen, Aloe Vera Gelly, Aloe First og Forever Sun Lips

SE PRIS OG BESTIL ALOEVERA SOLCREME HER >

Skal du på solferie, så skal du selvfølgelig huske solcremen, Aloe Sunscreen Lotion, men lige så vigtigt er det, at du har en god eftersol-pleje. 
Aloe Sunscreen SPF30 er den uovertrufne solcreme med optimal UVA- og UVB-beskyttelse med en velafbalanceret kombination af både fysiske og kemiske filtre.
Den er superlækker, cremet og trænger hurtigt ind. Og den dufter skønt af sommer og et strejf af kokos. 
Solcremen er ydermere ekstra vandfast, hvilket vil sige, at du kan tage en dukkert og stadig have pæn beskyttelse bagefter.

En sikker solcreme til alle
Aloe Sunscreen SPF30 er velegnet til både børn og voksne, parabenefri, og uden oxybenzone, som en af ganske få solcremer i verden. Oxybenzone er det stof, der er forbudt i solcremer på Hawaii, da det bleger korallerne.

Tips til dig om brug af solcremen:
Påfør rigeligt med Aloe Sunscreen i et jævnt lag over hele kroppen 15-30 minutter, før du går ud i solen. Glem ikke fødder og ører. Gentag ca. hver anden time, og smør solcreme på igen, når du har været i vandet. Aloe Sunscreen er ekstra vandfast (op til 80 min.), men beskyttelsen aftager og er knap så kraftig, når du har været i vandet. Hvis du sveder meget, kan det også være en god idé at påføre solcreme hyppigere.

Bestil Aloe Sunscreen SPF30 på 23 30 71 99 eller i shoppen.

Til eftersolpleje - aftersun -kommer du ikke uden om Aloe Vera Gelly og Aloe First fra Forever Living Products. Det er de originale Aloe vera produkter, der giver din hud den ypperste fugt og pleje. 
Og læberne må du heller ikke glemme. Også læberne skal beskyttes med en god lip balm med solfaktor som Forever Sun Lips med SPF30, så du undgår sprukne, forbrændte læber og blæner. At læbepomaden samtidig køler dejligt og smager af mint er blot et ekstra plus. 

Aloe Vera Gelly: Det allerbedste eftersol-produkt, du kan få fingrene i. Genfugter og beroliger huden efter en dag i solen. Også selvom du har brugt en god solcreme, så er det vigtigt at tilføre fugt, hvis du vil bevare den flotte glød længst muligt. Det er "planten på tube", så med mindre du har et frisk afskåret Aloe Vera blad, som du kan stryge på huden, så kommer du ikke tættere på naturens bedste fugtgiver end med Forever Aloe Vera Gelly.


Aloe Vera Gelly fås ikke i butikker, kun hos Forevers egne forhandlere. Du kan bestille Aloe Vera Gelly online i shoppen, hvor du også kan se prisen. Du finder Aloe Vera Gelly i kategorien Hudpleje. 


Aloe First - aloeveraforever.dkAloe First: Førstehjælperen over dem alle. Når skaden er sket, så er det godt at have Aloe First inden for rækkevidde. Aloe First er det bedste til fx bistik, brændenælder, brandmænd og solskoldning, hvor huden er for øm til, at du kan smøre Aloe Vera Gelly på. 
Også super til hår og hovedbund, og fx som forfriskende ansigtsspray til flyrejsen, hvor huden kan blive meget tør. 
Du kan bestille Aloe First i shoppen, hvor du også kan se prisen, når du har oprettet kundelogin. Du finder Aloe First i kategorien Hudpleje. 

Du kan også se prisen på Aloe First i produktkataloget på side 29.

Lille påfyldningsflaske til Aloe First
Hvis du har brug for en lille sprayflaske til at fylde noget Aloe First i, så den er lettere at have med i håndtasken eller tage med i håndbagagen på flyrejsen, hvor den store Aloe First sprayflaske er for stor, kan den bestilles ved at ringe til 23 30 71 99 eller sende en email til info@aloevera4ever.dk 
En tom minisprayflaske rummer 75 ml og koster kr. 15,-. 

Forever Sun Lips - aloeveraforever.dkForever Sun Lips: Bløde, glatte og lækre læber og en frisk, kølende smag af peppermynte - det får du med denne Aloe vera læbepomade med solfaktor 30 og med holdbarhed i vand op til 80 minutter, så tag bare en lang svømmetur. Vi siger, at Forever Sun Lips har "cooling effect". Læbepomaden føles nemlig dejligt forfriskende på læberne. 

Du kan bestille Forever Sun Lips i shoppen, hvor du også kan se prisen, når du har oprettet kundelogin. Du finder Forever Sun Lips i kategorien Hudpleje. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...