11.06.2018

Sikre sommerhits: Aloe Vera Gelly, Aloe First og Forever Sun Lips

Skal du på solferie, så skal du selvfølgelig huske solcremen, men mindst lige så vigtigt er det, at du har en god eftersol-pleje. 
Her kommer du ikke uden om Aloe Vera Gelly og Aloe First fra Forever Living Products. Det er de originale Aloe vera produkter, der giver din hud den ypperste fugt og pleje. 
Og læberne må du heller ikke glemme. Også læberne skal beskyttes med en god lip balm med solfaktor som Forever Sun Lips med SPF30, så du undgår sprukne, forbrændte læber og blæner. At læbepomaden samtidig køler dejligt og smager af mint er blot et ekstra plus. 

Aloe Vera Gelly: Det allerbedste eftersol-produkt, du kan få fingrene i. Genfugter og beroliger huden efter en dag i solen. Også selvom du har brugt en god solcreme, så er det vigtigt at tilføre fugt, hvis du vil bevare den flotte glød længst muligt. Det er "planten på tube", så med mindre du har et frisk afskåret Aloe Vera blad, som du kan stryge på huden, så kommer du ikke tættere på naturens bedste fugtgiver end med Forever Aloe Vera Gelly.


Aloe Vera Gelly fås ikke i butikker, kun hos Forevers egne forhandlere. Du kan bestille Aloe Vera Gelly online i shoppen, hvor du også kan se prisen, når du har oprettet kundelogin. Du finder Aloe Vera Gelly i kategorien Hudpleje. 


Du kan også se prisen i produktkataloget på side 27.

Aloe First - aloeveraforever.dkAloe First: Førstehjælperen over dem alle. Når skaden er sket, så er det godt at have Aloe First inden for rækkevidde. Aloe First er det bedste til fx bistik, brændenælder, brandmænd og solskoldning, hvor huden er for øm til, at du kan smøre Aloe Vera Gelly på. 
Også super til hår og hovedbund, og fx som forfriskende ansigtsspray til flyrejsen, hvor huden kan blive meget tør. 
Du kan bestille Aloe First i shoppen, hvor du også kan se prisen, når du har oprettet kundelogin. Du finder Aloe First i kategorien Hudpleje. 

Du kan også se prisen på Aloe First i produktkataloget på side 29.

Lille påfyldningsflaske til Aloe First
Hvis du har brug for en lille sprayflaske til at fylde noget Aloe First i, så den er lettere at have med i håndtasken eller tage med i håndbagagen på flyrejsen, hvor den store Aloe First sprayflaske er for stor, kan den bestilles ved at ringe til 23 30 71 99 eller sende en email til info@aloevera4ever.dk 
En tom minisprayflaske rummer 75 ml og koster kr. 15,-. 

Forever Sun Lips - aloeveraforever.dkForever Sun Lips: Bløde, glatte og lækre læber og en frisk, kølende smag af peppermynte - det får du med denne Aloe vera læbepomade med solfaktor 30 og med holdbarhed i vand op til 80 minutter, så tag bare en lang svømmetur. Vi siger, at Forever Sun Lips har "cooling effect". Læbepomaden føles nemlig dejligt forfriskende på læberne. 

Du kan bestille Forever Sun Lips i shoppen, hvor du også kan se prisen, når du har oprettet kundelogin. Du finder Forever Sun Lips i kategorien Hudpleje. 


Du kan også se prisen på Forever Sun Lips i produktkataloget på side 28.

Aloe Sunscreen Lotion er beklageligvis ikke i Forevers sortiment i EU i 2018, da formlen på solcremen er ved at blive ændret pga. nye lovændringer ang. ingredienser i EU. Nye produkter hos Forever gennemgår utallige tests over en længere periode, før de sættes i handlen, så der sættes aldrig produktet på markedet, der ikke 100% lever op til Forevers egne meget stramme kvalitetskrav. Derfor kan en ny sollotion først forventes på markedet i EU i 2019. Rejser du på ferie i lande uden for EU, kan du stadig købe Aloe Sunscreen Lotion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...