14.07.2018

Forever Aloe Scrub fjerner urenheder og døde hudceller skånsomtSe pris på Forever Aloe Scrub i shoppen i kategorien Hudpleje (log ind først) eller produktkataloget på side 27.

Forever Aloe Scrub er et produkt, der passer til alle - både teenageren, kvinder og mænd, uanset hudtype. Aloe Scrub gør huden ren og frisk ved at give en god dybderensning af porer og fjerne de døde hudceller uden at udtørre huden. Skønne ingredienser fra naturen

Endelig indeholder Forever Aloe Scrub også stoffer fra kokosnød, som er milde, rengørende stoffer og hudplejende vitamin C og E, som er hudens vigtigste vitaminer.
Alt i alt giver det dig en eksfoliering, som gør huden ren, frisk og blød, og det giver det bedste udgangspunkt for dit øvrige hudplejeprogram, hvad enten det er kroppen eller ansigtet, der er tale om. 

Få lækre, bløde hænder med denne HÅNDBEHANDLING med Forever Aloe Scrub:

1) Tag et pump Aloe Hand Soap i hånden samt en lille mængde Forever Aloe Scrub (svarende til en enkrone).

2) Gnub det godt ind i begge hænder, mellem fingrene og ved neglene. Gnub et minuts tid.

3) Skyl det af under rindende, lunkent vand og gnub til hænderne er helt rene og fri for produkterne

4) Tør hænderne helt tørre med et rent håndklæde

5) Tag et enkelt pump Aloe Nourishing Serum i hånden og smør det godt ind i hænderne og ved neglene til det er absorberet.

6) Tag en lille mængde Aloe Propolis Creme (svarende til en stor ært) og masser det godt ind i begge hænder og ved neglene. 
Hænderne vil føles lidt fugtige efter behandlingen, men efter kort tid vil cremen være absorberet, og du har de lækreste, bløde hænder. Prøv det engang selv!

Du kan bestille alle produkterne i shoppen eller ring 23 30 71 99 og bestil. 
PRIS på Forever Aloe Scrub, Aloe Hand Soap, Aloe Nourishing Serum og Aloe Propolis Creme? Se priser i shoppen, når du er logget ind som kunde, eller find priserne i produktkataloget

Blandt de klassiske Aloe vera produkter inden for hudplejekategorien finder vi en meget skånsom, men særdeles effektiv eksfolieringscreme, Forever Aloe Scrub, som har vundet så stor popularitet blandt andet pga. dens brede anvendelsesområde og gode pris. 

Opret kundekonto til shoppen og bestil online her. 

Du kan også ringe og bestille på 23 30 71 99.
Aloe Scrub kan ikke købes i detailhandlen, kun hos Forevers egne forhandlere. 

Den kan anvendes på hele kroppen og i ansigtet, og den er så mild, at den vil kunne anvendes hver dag om ønsket. For de fleste vil det dog være passende med 2-3 gange om ugen. 


Forever Aloe Scrub indeholder hudplejende og fugtgivende ingredienser og er fri for skrappe eksfolieringsmidler som fx plastickugler eller abrikoskerner, der kan lave slibeskader på huden. Hovedingrediensen er selvfølgelig Aloe vera, som plejer huden, blødgør og giver fugt. Næstvigtigste ingrediens er microsmå perler af helt naturlig jojobaolie, som nænsomt peeler og eksfolierer og derved fjerner både urenheder og de døde celler fra huden. Ingrediensen natriumlaktat, som er salt af mælkesyre, virker også som en eksfoliator samt bidrager som fugtbevarende ingrediens.


Se video om Forever Aloe Scrub her:Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...