18.07.2018

De bedste Aloe Vera gel drikke i gaveæske med 3 stk. fra Forever

Nu kan du købe en gaveæske med tre stk. Aloevera drik i tre forskellige varianter: Forever Combo Tri-Pak. 

SE PRIS OG BESTIL COMBO TRI-PAK HER >

Du får i denne Forever Aloe Combo Tri-Pak den originale og naturlige Forever Aloe Vera Gel™, den friske Forever Aloe Berry Nectar™ med smag af tranebær og æble og endelig den milde Forever Aloe Peaches™, der smager af solmodne ferskner. 
Alle tre indeholder den fineste indergelé af verdens fineste Aloe vera af højeste kvalitet, håndhøstet, når den er perfekt moden. Og de indeholder ekstra C-vitamin og smager efter manges mening tilmed bedre end deres forgængere Forever Gel Original, Forever Gel Cranberry og Forever Gel Peach – og så fås de nu i miljøvenlig Tetra Pak-emballage. Også kartonen, de tre drikke leveres i, er af miljøvenlig og genbrugelig materiale.
Hvem er denne sampak beregnet til?
Har du endnu ikke fundet din favorit Aloe vera drik, så er det en god måde at få dem alle tre prøvet af på. Det er også en nem måde at få variation i hverdagen, hvis du synes godt om alle tre varianter. Eller hvis familien er delte i, hvilken smag, den enkelte foretrækker. 
Endelig er det også en meget betænksom gave til en, du holder af. Gavemodtageren kan så selv smage sig frem til sin favorit. 

Du kan bestille Forever drikkene i shoppen, hvor du også kan se priser, når du er logget ind, eller du kan ringe på 23 30 71 99 og bestille. 

Forevers Aloe vera drik fås ikke i butikker, kun hos Forevers egne forhandlere. 
Du kan bestille Aloe Vera online i shoppen, hvor du også kan se prisen, når du har oprettet kundelogin. 
Du finder Forever Aloe Vera Tripack i kategorien Kosttilskud og ernæring

Forevers Aloe vera-drikke er velegnet til alle, der ønsker at starte dagen med en god vane. De er et must for dig, der gerne vil holde dig sund og rask hele livet. 
Forever gelerne indeholder C-vitamin, der bl.a. bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion. Og vi ved, at over 70% af immunsystemet sidder i maven, så at holde sig gode venner med sin mave er alfa-omega.

Hvad angår Aloe vera, så ved man, at den har været anvendt af mennesker over hele verden i over 4000 år. Måske har du tidligere prøvet et hudplejeprodukt med Aloe vera og er nysgerrig omkring Aloe vera som kosttilskud? Så er du på rette vej, når du prøver vores Aloe vera. 

Læs meget mere om Aloevera drikkene her >
Aloe vera gel leveres i miljøvenlig og genanbrugelig Tetrapak-karton og opbevares efter åbning i køleskabslågen som en juice. Holdbarhed ca. 1 måned efter åbning. 
Doseringsvejledning for Aloe vera gel: Se artiklen HER

Har du allerede en favorit, kan du også bestille sampakninger eller gaveæsker, om du vil, med 3 stk. Aloe Vera Gel, 3 stk. Aloe Berry Nectar eller 3 stk. Aloe Peaches. 

Du kan bestille Aloe vera juice drikkene i shoppen, hvor du også kan se prisen, eller du kan ringe på 23 30 71 99 og bestille. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...