10.07.2018

Nyt Aloe Vera produktkatalog med priser på gaden


Aloe Vera Forever DK - produktkatalogJubiiiii... Har du set det nye, flotte produktkatalog fra Forever Living Products - The Aloe Vera Company - hvor du kan læse om alle Forevers fine kosttilskud og skønne Aloe vera produkter - både velkendte klassikere og nye, spændende produkter?

Se det online her:

The Aloe Vera Company - Produktkatalog 2018-2019

Hvis du kunne tænke dig et trykt produktkatalog tilsendt, så send en sms til 23 30 71 99, når du har lagt din ordre i shoppen.

Nyt hudpleje system til kombineret hud


Serien er en rigtig "grøn" serie i både bogstavelig og overført betydning, og den består af refining gel mask, refreshing gel cleanser, illuminating gel og soothing gel moisturizer.

I produktkataloget kan du også læse om det nye Forever Active Pro-B, som er et nyt og moderne kosttilskud med 8 milliarder levende mælkesyrebakterier fra 6 forskellige bakteriestammer – i kapsler, der er nemme at sluge, og som opløses, når de har nået deres destination. De er pakket i en smart emballage, behøver ikke opbevares på køl og er perfekte at tage med på ferierejsen. Forever Active Pro-B kan bestilles i shoppen.


Det nye produktkatalog "Look better, feel better" er blevet mere brugervenligt, da du nu kan se priser på produkterne i kataloget, så du ikke længere skal lede efter hvert produkt på en prisliste. 

Forever har pt. ca. 100 varenumre i sortimentet. Fra tid til anden udgår nogle produkter, der ikke sælger så godt længere, og nye kommer til. I kataloget finder du en hel hudplejeserie, der i skrivende stund endnu ikke er nået til Danmark, men som forventes lanceret i efteråret. Det drejer sig om serien Sonya daily skincare system på side 20-21 i produktkataloget. 

Du kan læse mere om serien HER.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...