03.09.2018

Aloe Heat Lotion - virkelig effektiv til trætte muskler

Aloe Heat LotionTræt i kroppen. Muskler, der trænger til at blive løsnet op med en afslappende massage. 
Vi kender det allesammen. 

KØB ALOE HEAT LOTION HER >

Nakke, skuldre, ryg, lænd, balder, lår, lægge, - ja, der er snart ikke en del en kroppen, som vi ikke kan blive godt trætte i - hvad enten det er efter træning, fysisk hårdt arbejde, havearbejde, en lang cykletur for første gang i lang tid, kontorarbejde ved computeren eller gaming. 

Er der een ting, der gør godt, i sådanne situationer, så er det en skøn, afslappende og varmegivende massage med Aloe Heat Lotion. Den er virkelig effektiv, og effekten mærkes efter få minutter. Har du ikke nogen til at massere dig, så virker det lige så godt, når du selv smører det godt ind.

Massagelotionen kan bestilles i shoppen, hvor du også kan se prisen - eller på 23 30 71 99. 

Bestil i shoppen på aloeveraforever.dk
Aloe Heat Lotion indeholder en række ingredienser, som sammen med Aloe vera geléen gør underværker. Du finder i Aloe Heat Lotion også arginin, methylsalicylat, mentol og eukalyptusolie, der gør huden blød og glat og dejlig afslappet. 

Aloe Heat Lotion dufter frisk duft af eukalyptus og mentol, - en duft, som mange synes minder om smagen - eller duften - af vor barndoms JENKA bobletyggegummi. 

Tips! Kombinér Aloe Heat Lotion med massagegeléen Aloe MSM Gel, så opnår du endnu bedre effekt med massagen, når kroppen er træt. Tag blot halvt af hvert produkt og massér det godt ind de udsatte steder. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...