14.07.2018

Forever Aloe Scrub fjerner urenheder og døde hudceller skånsomt
Forever Aloe Scrub er et produkt, der passer til alle - både teenageren, kvinder og mænd, uanset hudtype. Aloe Scrub gør huden ren og frisk ved at give en god dybderensning af porer og fjerne de døde hudceller uden at udtørre huden. Skønne ingredienser fra naturen

Endelig indeholder Forever Aloe Scrub også stoffer fra kokosnød, som er milde, rengørende stoffer og hudplejende vitamin C og E, som er hudens vigtigste vitaminer.

Alt i alt giver det dig en eksfoliering, som gør huden ren, frisk og blød, og det giver det bedste udgangspunkt for dit øvrige hudplejeprogram, hvad enten det er kroppen eller ansigtet, der er tale om. 


Få lækre, bløde hænder med denne HÅNDBEHANDLING med Forever Aloe Scrub:

1) Tag et pump Aloe Hand Soap i hånden samt en lille mængde Forever Aloe Scrub (svarende til en enkrone).

2) Gnub det godt ind i begge hænder, mellem fingrene og ved neglene. Gnub et minuts tid.

3) Skyl det af under rindende, lunkent vand og gnub til hænderne er helt rene og fri for produkterne

4) Tør hænderne helt tørre med et rent håndklæde

5) Tag en lille mængde Aloe Propolis Creme (svarende til en stor ært) og masser det godt ind i begge hænder og ved neglene. 
Hænderne vil føles lidt fugtige efter behandlingen, men efter kort tid vil cremen være absorberet, og du har de lækreste, bløde hænder.
Prøv det engang selv!

Du kan bestille produkterne i shoppen eller ring 23 30 71 99 og bestil.

Aloe Scrub er en effektiv eksfolieringscreme, som har vundet stor popularitet bl.a. pga. dens brede anvendelsesområde og gode pris. 

Bestil online her

Du kan også ringe og bestille på 23 30 71 99.
Aloe Scrub kan ikke købes i detailhandlen, kun hos Forevers egne forhandlere. 

Den kan anvendes på hele kroppen og i ansigtet, og den er så mild, at den vil kunne anvendes hver dag om ønsket. For de fleste vil det dog være passende med 2-3 gange om ugen. 


Forever Aloe Scrub indeholder hudplejende og fugtgivende ingredienser og er fri for skrappe eksfolieringsmidler som fx plastickugler eller abrikoskerner, der kan lave slibeskader på huden. Hovedingrediensen er selvfølgelig Aloe vera, som plejer huden, blødgør og giver fugt. Næstvigtigste ingrediens er microsmå perler af helt naturlig jojobaolie, som nænsomt peeler og eksfolierer og derved fjerner både urenheder og de døde celler fra huden. Ingrediensen natriumlaktat, som er salt af mælkesyre, virker også som en eksfoliator samt bidrager som fugtbevarende ingrediens.


Se video om Forever Aloe Scrub her:10.07.2018

Nyt Aloe Vera produktkatalog med priser på gaden


Aloe Vera Forever DK - produktkatalogJubiiiii... Har du set det nye, flotte produktkatalog fra Forever Living Products - The Aloe Vera Company - hvor du kan læse om alle Forevers fine kosttilskud og skønne Aloe vera produkter - både velkendte klassikere og nye, spændende produkter?

Se det online her:

The Aloe Vera Company - Produktkatalog 2018-2019

Hvis du kunne tænke dig et trykt produktkatalog tilsendt, så send en sms til 23 30 71 99, når du har lagt din ordre i shoppen.

Nyt hudpleje system til kombineret hud


Serien er en rigtig "grøn" serie i både bogstavelig og overført betydning, og den består af refining gel mask, refreshing gel cleanser, illuminating gel og soothing gel moisturizer.

I produktkataloget kan du også læse om det nye Forever Active Pro-B, som er et nyt og moderne kosttilskud med 8 milliarder levende mælkesyrebakterier fra 6 forskellige bakteriestammer – i kapsler, der er nemme at sluge, og som opløses, når de har nået deres destination. De er pakket i en smart emballage, behøver ikke opbevares på køl og er perfekte at tage med på ferierejsen. Forever Active Pro-B kan bestilles i shoppen.


Det nye produktkatalog "Look better, feel better" er blevet mere brugervenligt, da du nu kan se priser på produkterne i kataloget, så du ikke længere skal lede efter hvert produkt på en prisliste. 

Forever har pt. ca. 100 varenumre i sortimentet. Fra tid til anden udgår nogle produkter, der ikke sælger så godt længere, og nye kommer til. I kataloget finder du en hel hudplejeserie, der i skrivende stund endnu ikke er nået til Danmark, men som forventes lanceret i efteråret. Det drejer sig om serien Sonya daily skincare system på side 20-21 i produktkataloget. 

Du kan læse mere om serien HER.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...